Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

΄Αγιες μέρες έρχονται...άγιες μέρες φτάνουν...

Και οι καλοί καθηγητές εξέταση δεν κάνουν ...
Γράφαμε τότε στον πίνακα και έτσι λουφάραμε άλλη μια εβδομάδα πριν τις γιορτές.

Τι ωραία τα μαθητικά τα χρόνια ανέμελα, αθώα όμως πέρασαν ανεπιστρεπτί και δυστυχώς για μια εργαζόμενη μητέρα και καλή νοικοκυρά(τρομάρα μου)νυχτερίδες όχι ακόμα αλλά αράχνες, έχουμε πιάσει λόγω και του κήπου βλέπετε!!
Αυτές οι μέρες είναι θάνατος, προσπαθώντας να διατηρήσουμε τις παραδόσεις για να μαθαίνουν οι καινούριες και να θυμούνται οι παλιές.
Και καλά το ξεχορτάριασμα του κήπου και το ασβέστωμα των αυλών θα το αναλάβει κανένας οικονομικός μετανάστης,τη γενική του σπιτιού ποιος θα την κάνει?
Μόνο που σκέφτομαι τι δουλειές έχω, κουράζομαι και αγχώνομαι!
Και τι να σου κάνω η έρμη μετά από ένα ολόκληρο 8ωρο στο πόδι και όχι σε καρέκλα γραφείου, προτιμώ να Βλοκάρω μ'ενα καφεδάκι στο πλάι παρά να λιώνω στον ύπνο.Που κουράγιο για νοικοκυριό.
Έλεγα λοιπόν ότι με περιμένει το μπανάκι να φρεσκάρω...γενική όλο το σπίτι με ξεχάλωμα(πλύσιμο και κρύψιμο χαλιών) για ανοιξιάτικη ανανέωση καθάρισμα της αυλής.Ο στολισμός του σπιτιού μετά από εξονυχιστικό καθάρισμα με Πασχαλιάτικα καλάθια και αυγά. Λίγο τα ψώνια οι εξωτερικές δουλειές και υποχρεώσεις περνάνε οι μέρες.
Ε.. να μη κάνεις και κανένα κουλουράκι κανένα τσουρέκι να μυρίσει και το σπίτι Πάσχα.
Άντε και τα αυγά να βάψεις έρχεται το Μ.Σάββατο.Και κάθε χρόνο με βρίσκει κουρέλι σωματικά και ψυχολογικά γιατί δεν αφιερώνω ούτε λίγο χρόνο για τον εαυτό μου έστω για ένα κομμωτήριο.Και δεν έχω κουράγιο ούτε το "άγιο φώς" να πάρω!
Δύο πράγματα έχω ζηλέψει στη ζωή μου θα'θελα να μουν γάτος αραχτός 20ώρες το 24ωρο και το 2ο άντρας να δουλεύω το 8ωρο μου να βρίσκω το πλυμένο και σιδερωμένο μου το φαγητό μου και να'μαι ελεύθερος την υπόλοιπη μέρα για τα χόμπι μου και τα κέφια μου.
Αυτή είναι ζωή!! Και μετά σου λένε οι άντρες θέλετε και ημέρα για τις γυναίκες!
Τι να τους πεις??Τους αγνοείς εντελώς και είσαι ήσυχη.
Στην επόμενη μετενσάρκωση μου θα φροντίσω να γυρίσω σαν αρσενικό να βιώσω και'γω αυτό το "jamanfou και απάνω τούρλα" με όλη του τη σημασία.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως που είμαι η συγκεκριμένη με όλες αυτές τις σκοτούρες στο κεφάλι αποφάσισα να σταματήσω για λίγο το Βλοκάρισμα πας και ξεμπλοκάρω λίγο απ'τις δουλειές.
Σας ζητώ την υπομονή και συμπαράσταση σας αυτές τις λίγες μέρες και λίαν συντόμως θα τα πούμε με περισσότερα θέματα.Όχι που θα σας λείψω και πολύ άλλα έτσι "παραμυθιάζομαι"!!

48 σχόλια:

  1. einai ontos poli i kourasi ton imeron...kalo kouragio kai emeis edo 8a eimaste!!filia kai kali sou evdomada!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. HΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝ ΓΑΤΟΣ ΑΡΑΧΤΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ;ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΟΜΩΣ.ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΖΟΥΖΟΥ...
    ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...
    ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σνιάρφ! Η ζωή του γάτου (και του άνδρα) είναι ωραία γιατί υπάρχετε εσείς που κάνετε όλα αυτά για μας! Καλό κουράγιο και είμαι σίγουρος ότι έχεις όλη την αγάπη και την κατανόηση που δικαιούσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζουζού μου,
    πρέπει να ξεκουραστείς λιγάκι κι όχι να σκοτωθείς με τις δουλειές. Για να νιώσεις και το γιορταστικό κλίμα. Γεύση από Πασχαλιάτικη ατμόσφαιρα. Πρόσεξε λίγο και τη Ζουζού, αρκετά προσέχεις όλους τους άλλους!!!
    :-}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο γάτος πάντως είναι κρεμ καραμελέ!Γλύκας!!! χαχα!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΝΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ 8ΩΡΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ.
    ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΞΟΥΘΕΝΟΜΕΝΗ ΤΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σίγουρα, οι "δουλειές του σπιτιού" είναι ασύγκριτα πιο κουραστικές και σωματικά και ψυχικά... Λίγη βοήθεια από εμάς τους άντρες δεν βλάπτει.. Εγώ συμμετέχω όπου μπορώ.. Δεν είναι μόνο οι τόσες και επαναλαμβανόμενες δουλειές που δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά και το ότι δεν υπάρχει χρόνος ούτε για ένα καφέ πολλές φορές.. Εύχομαι να βρίσκεις τρόπο να ξεκουράζεσαι και να έχεις τις μικροαπολαύσεις που δικαιούσαι... Καλό μεσημέρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμένα Ζουζου,άμα μου μπει στο ξερό
    μου το κεφάλι μια δουλεία,πχ βάψιμο το εξωτερικό του σπιτιού,τι παθαίνω;;;άσε.
    Ξυπνάω κατά της 4τη νύχτα,και από το άγχος δεν ξανακοιμαμε,τι έκανα; σε 3 μέρες έτοιμο, αλλά του έφυγε ο τάκος του συζύγου!!!!!!και μένα βεβαία αλλά εγώ τα ήθελα,σε ποιον να παραπονεθώ;;
    Να με δεις πάνω στο μαδέρι!! (όχι κασέρι μαρι μαδέρι)με το κοντάρι κι το ρολό!!τύφλα ναχει ο πιτσιρικάς στο καράτε κιντ.
    Ρίχνω κάτι ύπνους τώραααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χρονος μηδεν
    δουλειες πληρωνω μια κυρια
    θελω διακοπες
    φιλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με συγκινήσατε όλοι πραγματικά!Δεν το περίμενα ότι το προσωπικό μου "πρόβλημα" θα'χε τόση απήχηση!Αντιθέτως πίστευα οτι θα λέγατε "τράβα Κυρά μου στο ξεσκονόπανό σου άσε μας στην ησυχία μας τι μας ζαλίζεις Πασχαλιάτικα!!"
    Νιώθω τώρα χαρούμενη και γεμάτη και μου δώσατε όλοι αφάνταστη αυτοπεποίθηση!!Θα ζοριστώ να τελειώσω γρήγορα για να τα λέμε και πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Leviathan-ΦΩΤΕΙΝΗ ♥ Σας ευχαριστώ ειλικρινά με συγκινήσατε!!
    JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS -Καημέ-Μελίτη ♥ Πράγματι όμορφος ο γατούλης είπα "γάτος" γιατί και η γάτα έχει την φροντίδα των γατιών οπότε ο γάτος πιο αραχτός, και η φύση κόντρα μας πάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι κάπως έτσι νιώθουμε , αν σε παρηγορεί αυτό ! Τον τελευταίο καιρό έχουμε ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση...
    Καλό κουράγιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. POSTER ♥ Απλώς παίρνουμε μια ανάσα και συνεχίζουμε ας ελπίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα'ναι πιο χαλαρές για μας!
    Και κοίτα:"Στη γ(ρ)αμμή σου" χα!χα!

    ΦΟΥΛΗ ♥ Είναι η φωτιά του Κριού που σ'ανάβει και σε κάνει ν'ανέβεις στο μαδέρι(σου'γραψε ο γκούκλης κασέρι στον έλεγχο? Τον μ@λ@κ@ δεν ξέρει το μαδέρι)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. AETE ♥ Κατ'αρχήν χαίρομαι που σε βλέπω μετά από πολύ καιρό,και δεύτερον που συμμετέχεις σ'αυτόν τον αγώνα με το νοικοκυριό.
    Πολλές φορές είναι σημαντική και μόνο η ηθική συμπαράσταση σας και όχι το "έλα μωρέ τι κάνεις όλη μέρα ένα φαγητό έχεις και κουράζεσαι??"
    Skouliki ♥ Και μόνο με τι λέξη "διακοπές" ξεκουράζεσαι θα αρχίσω να το λέω συνέχεια πας και ξεκουραστώ πνευματικά μόνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εύη Καφούρου♥Σ'ευχαριστώ!

    anemoria♥ Με παρηγορεί γιατί νοιώθω σαν τον Ατλα με τα τόσα βάρη που έχω επωμιστεί!!Να'σαι καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα κι απο μένα και καλό κουράγιο ! Ειμαι ομως σίγουρος οτι το αποτέλεσμα- σε ολα τα επίπεδα- θα ειναι καταπληκτικό ! Γιατί ο καθένας μας -σε οτι κάνει- βάζει την προσωπική του σφραγίδα και μέρος απο την "αυρα" του...
    Και απο σας, απ' οτι φαίνεται, περισσεύει ομορφιά που θα την "σκορπίσετε" γύρω σας...
    Και μην ξεχνάτε οτι η γυναίκα,οποια δουλειά κι αν κάνει, απο νευροχειρουργός μέχρι πιλότος μαχητικού, και εφ' οσον δεν εχει χασει τη θηλυκότητά της, θέλει να ειναι η "αρχόντισσσα" του σπιτιού της και μάλιστα τις γιορτές. Αυτό γλυκειά μου δεν ειναι απαξία, ειναι τιμή ! ! !
    Καμμιά γυναίκα νοικοκυρά δεν ρωτά τους καλεσμένους της αν τους αρεσε το φαγητό που παρήγγειλαν στο κέτερινγκ, αλλά το φαγητό η το γλυκό που εφτιαξε με τα χεράκια της, εστω κι αν η συγκεκριμένη ειναι καθηγήτρια Πανεπιστημίου...
    Καλό Πάσχα ! (αν δεν τα ξαναπούμε..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πω πω μόνο που τα διάβασα όλα αυτά με έπιασε άγχος.
    Πόσο σε καταλαβαίνω!
    Με έναν καφέ να κάθεσαι και να αφήνεις τον ήλιο να ζεσταίνει το πρόσωπο σου.
    Να φτάνει μέχρι την καρδιά.
    Αλλά και οι δουλειές είναι κάτι που πρέπει να γίνει.
    Κουράγιο!
    Να έρθω για βοήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλη δύναμη ζουζουνίτσα..
    Μπόρα είναι θα περάσει
    εδώ θα είμαστε κ θα σε περιμενουμε :)
    Φιλιά καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάτι μου θυμίζουν τα λόγια σου..
    Τουλάχιστον εσύ μπορείς να αρμενίζεις με θέα τη θάλασσα στον πανέμορφο τόπο που ζεις.
    Ολα θα γίνουν.
    Η ζωή και τα γεγονότα της είναι ένας τεράστιος κύκλος.
    Αν δεν ήταν, δεν θα υπήρχε και η μαγεια των εναλλαγών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ το έχω πει οτι είσαι προκομένη Αρμενάκι μου. Ένα μεγάλο μπράβο σου. Σπανίζουν γυναίκες σαν και εσένα σήμερα. Όσο για τους άντρες, άποψή μου είναι οτι πρέπει να σηκώνουν ισομερώς τα βάρη αν και ξέρω οτι αυτό δυστυχώς δεν γίνεται

    Καλό Πάσχα στο υπέροχο νησί σε εσένα και την οικογένειά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεία σου και από μένα,μια χαρά τα καταφέρνεις αγαπητή μου,μόνο χαλάρωσε λίγο,δεν μας είπε κανείς πως το Πάσχα είναι μόνο δουλείες,δες το πιο χαλαρά το θέμα,απολαυσέτω!διασκέδασέτω,να θυμάσαι πως ότι κι αν κάνεις ,το κάνεις για τον εαυτό σου για να είσαι εσύ καλά και μετά για τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ligakaikala♥Ευγενέστατος όπως πάντα ξέρετε να δίνετε αυτοπεποίθηση και αξία στο συνομιλητή σας.Χαίρομαι για τις απόψεις σας που με τιμούν και με ανεβάζουν.!!
    Σίγουρα θα τα ξαναπούμε λίγο χρόνο τον δικαιούμαι να χαλαρώνω Βλοκάροντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αναστασία♥Τώρα που γύρισες εσύ, φεύγω εγώ.Ευχαριστώ για την συμπαράσταση είμαι και εγωίστρια θέλω όλα να περνούν απ'τα χέρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. El Corazon ♥Να'σαι καλά,θα περάσουν και αυτές(γιορτές) να τα λέμε πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Oι Αστρο - Συμμορίτες ♥ Το κακό είναι να μην ξαναγυρίζουμε στον ίδιο σημείο αλλά να προχωράμε.Εσύ Astrocat δεν θα αρμενίσεις για κυκλαδονίση το Πάσχα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έκτορας ♥Κόβει το μάτι σου.!Είναι λανθασμένη παιδεία των αγοριών που δυστυχώς μαθαίνουμε εμείς οι μητέρες.
    Οχι μωρέ απο τώρα 10μέρες έχουμε ακόμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. evantik ♥Καλώς μας ήρθες!
    Ξέρεις πόσα θέλω να κάνω αυτές τις μέρες και νοιώθω εγκλωβισμένη!!
    Θα γυρίσει ο τροχός.Φτάνει να μη χάνουμε το κέφι μας και να γίνονται όλα με όρεξη γιατί αν τα κάνεις με το ζόρι άστα να πάνε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλά να περνάτε....με υγεία και χαρά..
    μιαουυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φιλενάδα, όλα καλά κι άγια αλλά Πάσχα με σουβλάκι δε νομίζω να 'χει σχέση με τα όσα μάθαμε απ' τις μανάδες μας...
    Έχουμε φύγει πολύ μακριά απ' το τόσο γλυκό κι ανέμελο παρελθόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Περίεργο, είχα αφήσει σχόλιο εδώ και δεν το βλέπω.
    Τέλος πάντων αυτό που θυμάμαι ότι είπα είναι ότι πολύ θα ήθελα να ήμουν γάτα στην άλλη μου ζωή!
    Πάντα ζήλευα το αραλίκι και την ξάπλα τους!!
    Από παιδί!! χαχαχα!!
    Ζοyzoy μου κάνε καμία έκπτωση από τις δουλειές και κοίτα τον εαυτό σου. Τα χρόνια φεύγουν και δεν ξανάρχονται!!
    Τα ίδια λάθη έκανα κι εγώ, αλλά τώρα χαλάρωσα λίγο...
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. homemade♥Και'συ γάτος αραχτός!!Να'σαι καλά και σύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "Ένα γελαστό απόγευμα" ♥Τώρα μ'εκανες αλοιφή!!Εύχομαι αυτή η ανάσταση του Κυρίου ν'αναστήσει και τον Λιμένα του Πειραιά όπως εσείς θέλετε,και όχι όπως σας επιβάλουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. marianaonice ♥Μας αρέσει το χουζούρι σαν Ταύροι και οι δύο γιαυτό, είπα και'γω τι ομοιότητες είναι αυτές!!!
    Δυστυχώς όταν είσαι κολλημένη σε υποχρεώσεις δεν μπορείς ν'αλλάξεις κάποια πράγματα.Και ξέρεις πόσο δύσκολο είναι σε μας να αλλάξουμε τη σταθερότητά μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οι μέρες αυτές ειναι ευκαιρία για ηρεμία, χαλάρωμα, γέλιο, παρέα.
    Φέτος δεν εχω κανονίσει τι-πο-τα.
    Δεν μπορώ, και δεν θέλω να σκοτωθώ σε δουλειές για ενα γλεντάκι την Κυριακή του Πάσχα, δε λέω, αλλα ουκ εν το πολλώ το εύ.

    Και να δεις και πόσες δουλειές μεπ περιμένουν !!! κι όχι μόνο πασχαλιάτικες !

    Φτιάξε το δικό σου Πάσχα, την δική σου όμορφη παρέα, ζήσε καλά, φρόντισε να νιώσεις όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. tzonakos ♥Και όμως μέσα από την κούραση και το άγχος καταλαβαίνεις τη σημασία των ημερών.Ζήσε το και'συ μην αφήνεις να σου γλιστράν αυτές οι μέρες ανούσια αξίζουν κάθε θυσία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. aνατριχιασα με το βιντεο
    αγαπημενο τραγουδι
    με γυρισες στα ανεμελα χρονια που ειχα ελαχιστα να σκεφτω και χωρις ευθυνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. φέτος το Πάσχα είμαι προετημασμένη
    πως θα περάσω δύσκολα,το πρώτο Πάσχα χωρίς την Μανούλα,Μανουλίτσα μου,δεν είναι λυπηρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. KAΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλησπέρα Zoyzoy,
    Πέρασα κι εγώ μέ τη σειρά μου νά σου ευχηθώ καλό Πάσχα και καλή ανάσταση μέ υγεία και ευτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλο Πασχα υγεια και μπολικη Αγαπη.

    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. παπαρουνα ♥ Γιαυτό το επέλεξα και'γω!Παλιό και αγαπημένο τραγούδι.

    evantik ♥ Είναι φοβερός ο πόνος όταν χάνουμε γονείς,και σίγουρα αυτές οι μέρες θα'ναι η απουσία της μεγαλύτερη για σένα.Φρόντισε να είσαι με ευχάριστους και αγαπημένους σου ανθρώπους αυτές τις μέρες να περάσεις όσο πιο χαρούμενα γίνεται.
    Την αγκαλιά μου και τις ευχές μου για τις μέρες αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS♥ Μικρέ μου φίλε ανταποδίδω τις ευχές σου για μια Χαρούμενη και φωτεινή Ανάσταση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. NANTIA-BAD RELIGION 7 ♥ Με προλάβατε!!Να'σαι γερή και ευτυχισμένη όλες τις μέρες του χρόνου και χαρούμενη αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. El Presidente ♥Σ'ευχαριστώ, τη χρειαζόμαστε όλοι μας την Αγάπη!!
    Και'απο εμένα Χαρούμενη και φωτεινή Ανάσταση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού έκανες τον κόπο και το διάβασες πες μου και τη γνώμη σου με δικά σου λόγια...
Δε'ν'κακό!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top