Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Μάθανε ότι...μαστε πλακώσανε και οι ....γύφτοι!!

Δεν φτάνει που έχουμε απηυδήσει απ'τους φόρους τα χαράτσια, τις μειώσεις μισθών.
Η κυβέρνηση των Τεχνοκρατών έχει δώσει το δικαίωμα στα λαμόγια τους επιχειρηματίες να δίνουν επίδομα αντί μισθό στους εργαζόμενους τους.
Την υπεράσπιση του κεφαλαίου και το στύψιμο μέχρι εξαθλίωσης του λαού το'χουμε βιώσει αυτό το καιρό σ'ολο του το μεγαλείο.
Και καλά να'σαι άνεργος το'χεις συνειδητοποιήσει και το παιδεύεις ανάλογα να'χεις δουλειά ν'ανταποκρίνεσαι με το παραπάνω στην επιχείρηση και να παίρνεις 500ευρώ το μήνα έναντι μισθού σε τρελαίνει.
Ας μη μιλήσουμε για τις εργασιακές σχέσεις που γύρισαν έναν αιώνα πίσω και κατάντησαν τον εργάτη με τις ατομικές συμβάσεις είλωτα του κάθε επιχειρηματία.
Είναι γνωστό σ'ολους ότι όταν κάνουμε όνειρα ο Θεός γελά !
Αυτό που δεν γνωρίζεις όμως είναι ότι στη δική μου περίπτωση ο Θεός δεν γελά μόνο ρίχνει και τύφλες με το τσουβάλι.
Περίμενα η δόλια σώσον ελέησον με μια σακαράκα να ξεκινήσει η απόσυρση να πάρει ο συμβίος τη σύνταξη να μπορέσω να την αλλάξω μ'ενα οικονομικό αυτοκίνητο.
Ήρθε το μνημόνιο το εφάπαξ κρέμεται σε μια κλωστή να κοπεί να μην κοπεί η σύνταξη κουτσουρεύτηκε μου'μεινε η σακαράκα αμανάτι. Στο νησί είχαν δημιουργήσει 4εκπαιδευτές οδηγών μια εταιρεία, αφού χτύπησαν την αγορά με χαμηλές τιμές και άνθησαν οικονομικά,όταν ήρθε η εποχή των ισχνών αγελάδων άρχισαν να τα ξύνουν και να σκέφτονταν πως να δαγκώσουν και τους υπόλοιπους οδηγούς του νησιού.
Και το βρήκαν πήραν άδεια για Κ.Τ.Ε.Ο στο νησί. Μέχρι χτες πίστευα ότι  αυτά δημιουργήθηκαν γιατί ότι το κράτος μεριμνούσε για τον έλεγχο και τη διαρροή των καυσίμων στις μεγαλουπόλεις.
Μεσ'του Αιγαίου το νησί που ανέμοι του σφυρίζουν τι λόγο έχουν αυτοί οι έλεγχοι?? Και άντε να το καταπιώ ότι κόπτονται για την ασφάλειά μου οι συγκεκριμένοι ήταν τόσο τζιμάνια που εξασφάλισαν την άδεια και για μηχανές!
Και ερωτώ εγώ η ημιξανθιά με τι χρήμα θα περάσουν όλα τα οχήματα αυτούς τους έλεγχους και τι κουστούμι θα μου κόψουν?
Πάρ'τ'αυγό και κούρευτο μ'αλλα λόγια!
Τσίμπα αυτό το βιντεάκι για να καταλάβεις κάποια πράγματα ποιος ευθύνεται για την κατάντια της χώρας και που οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια!

37 σχόλια:

  1. Οταν θα θρηνούμε θύματα λόγω κακής συντήρησης των οχημάτων αφου οι οδηγοί δεν εχουν να πληρώσουν μάστορες και ΚΤΕΟ και ουτε καν ασφάλεια, τότε
    κάποιοι κυβερνώντες θα βγουν να πάρουν "μέτρα" για τη μείωση των θανατηφόρων τροχαίων.
    Κι οπως μάντεψες τα μέτρα αυτά θα είναι aύξηση προστίμων κλπ. Βρε τους λες δεν εχει ο κόσμος να πληρώσει, εκει αυτοί, αύξηση.
    Ξέρεις πόσα αμάξια εχω δει τελευταια με λάστιχα τόσο χάλια που δεν κάνουν ούτε για διακόσμηση κηπου ;
    Ξέρεις πόσο επικίνδυνο ειναι όχημα με βλάβες και ασυντήρητο ; Με καμμένα φώτα, και χωρίς καλά φρένα ;
    Ξέρεις και πόσα θέλει να το συντηρείς κάθε χρόνο ; Δε λεω για τη βενζίνη για μάστορες λέω.
    Αμάξι ανω των 5 ετών θέλει σέρβις, ΚΤΕΟ κι ασφάλεια, 900 € το χρόνο το λιγότερο και φτάνει και διπλάσιο αν πρέπει να αλλάξεις αμορτισέρ, ιμάντες και άλλα ανταλλακτικά.

    Θα γράψω γι αυτο το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα γνωρίζω όλα αυτά όπως γνωρίζω ότι έχουν γεμίσει το κόσμο παρατημένα οχήματα γιατί ο κόσμος δεν έχει χρήματα όχι να τα συντηρήσει μα ούτε καν για καύσιμα.
      Τουλάχιστον ας μείωναν τα εισιτήρια των μέσων αν τα βάλεις κάτω περισσότερα θέλεις.
      Εδώ στην επαρχία δεν ρισκάρει ο καθένας να πληρώσει το πρόστιμο γιατί είναι τσουχτερό και οι έλεγχοι πυκνοί.Σπάνια βλέπω να κυκλοφορούν σε κακή κατάσταση αυτοκίνητα.
      Μάλλον έγινε είδος πολυτελείας για τον κάθε άνεργο και ταλαιπωρημένο πολίτη!
      Τα γνωρίζω τα έξοδα γιαυτό και'γω θα το βάλω
      στον κήπο για γλάστρα

      Διαγραφή
  2. Μα θές και αμάξι!!!
    χαχαχα
    εγώ πήρα ποδήλατο..
    ξέρω οτι θα μου τα πάρουν όλα, να μην έχω κάτι να κυκλοφορώ?

    άλλωστε αυτός είναι ο στόχος τους..
    όλοι να χρωστάμε στο δημόσιο..
    κι αν δεν το πιστεύεις, κάνε μιά αναζήτηση στο γουγλη "ζητάνε φόρο σε άστεγους" και θα καταλάβεις το "κράτος πρόνοιας" που ζούμε..

    αποθηκεύστε τίποτα τρόφιμα (ευτυχώς έχετε και την θάλασσα εσείς) γιατί σφίγγουν τα πράγματα προσεχώς..

    μην τρομάζετε, όλα θα πάνε καλά..
    θα ζήσουν.............μερικοί :p

    καλησπέραααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως πήρα ποδήλατο!
      Αστα μετά 30χρόνια πήγα η ρουφιάνα να κάνω 2χλμ.και δεν μπορούσα ούτε να κάτσω μετά για 2μέρες.
      Που να δεις κάτι μπράτσα κάτι γάμπες.... Κομανέτσι!
      Την ζωή ποδήλατο μας έκαναν κανονικά και χωρίς υπερβολές.
      Λες ν'αρχίσω να κάνω και παστά για τις δύσκολες μέρες??

      Δεν έχω λόγο να μη σε πιστεύω ξέρω το Υδροχοικό σου μυαλό πόσο μπροστά τρέχει!

      Τα θαλασσινά μου!

      Διαγραφή
  3. Βρε Ζουζού, να σε ρωτήσω κάτι ?

    Δεν έχω κάτι εναντίον σου, αλλά μου την έχει δώσει με ένα θέμα και ίσως έχεις μια εξήγηση.

    Σήμερα έγινε κάτι. Γρονθοκόπησε ένας της Χ.Α μία ΓΥΝΑΙΚΑ. Δεν με νοιάζει αν ειναι βουλευτής, αν είναι καλή ή όχι, αν είναι στο ΚΚΕ. ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ !!

    Περίμενα μία καθολική αντίδραση από το γυναικείο φύλο. Κι όμως, προς ΜΕΓΑΛΗ μου έκπληξη, αν διαμαρτυρήθηκαν και εξέφρασαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο 100 άτομα, τα 80 να μη πω τα 90 είναι ΑΝΔΡΕΣ !! Οι γυναίκες μπλογκερ, οι γυναίκες στο ΦΒ ή γράφουν άσχετα (όπως εσύ), ή εξισώνουν περίπου το θύτη με το θύμα (όπως η Rock Cat) αποφεύγοντας να μιλήσουν για τις γροθιές ή - ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ - άκρα του τάφου σιωπή !!!

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ? Τι πάθατε ??

    Δεν υπερασπίζομαι την Κανέλη. Δεν είμαι ΚΚΕ. Κι αν πω ότι δεν τρελαίνομαι για δαύτην, ίσως δεν με πιστέψετε αλλά έτσι είναι.
    Ομως μπρος στα μάτια μας, κάποιος πλάκωσε μία μεγάλη γυναίκα στις γροθιές !! Και εσείς οι γυναίκες κουβέντα για την Ταμπακιέρα ?

    ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση μου κάνει. Και δεν το καταλαβαίνω !!

    Και πάλι συγνώμη. Αν δεν το θέλεις, διέγραψε το. Χωρίς παρεξηγηση έτσι ; Μια απόρία διατυπώνω. Και μιλώ για όλες τις γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gip το θέαμα όπως σόκαρε εσένα σόκαρε και μένα.
      Το γιατί δεν το έκανε θέμα είναι γιατί όλα τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν μ'αυτό το θεώρησα υπερβολή να θίξω και'γω ένα πολυσυζητημένο θέμα.
      Στα σχόλια μου σε διάφορα μπλόγκ αναφέρθηκα και κατηγόρησα αυτή τη βίαιη πράξη όχι γιατί ήταν η Κανέλη αλλά για κάθε γυναίκα που χειροδηκεί το φασιστόμουτρο.
      Οπως λέει η Κάρυ έδειξε η Χ.Α το πραγματικό της πρόσωπο να δω αν επιμένουν να τους δούν στη βουλή και να αντιδρούν μ'αυτόν τον τρόπο.

      Όσο για τις γυναίκες που λες μην ξεχνάς ότι πολλές ακόμα και τώρα ζούν μέσα στην οικογένειά τους παρόμοιες καταστάσεις βίας γιαυτό ίσως και δεν αναφέρθηκαν σ'αυτό.
      Δυστυχώς δεν έχουμε ξεφύγει από τη φαλλοκρατία ακόμα και τώρα!

      Διαγραφή
  4. Μπα σε καλό σου...να πούμε τι??? Η παγίδα που έστησε η Κανέλλη στον ανεγκέφαλο Κασιδιάρη,ήταν τέλεια...
    Τον εξόργισε και έτσι αποκάλυψε το ποιόν του!
    Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για τους άνδρες! Αυτά μόνο οι γυναίκες τα πιάνουν....
    Κοίτα μόνο τα μάτια της όταν τον βλέπει νάχει ξεφύγει και να πετά το ποτήρι με το νερό στην Συριζαία. Σκέφτεται ότι εκείνη την στιγμή ήταν η κατάλληλη στιγμή η ευκαιρία για να τον ξεσκεπάσει εντελώς...
    Πάντως εγώ έχω να πω πως σε λάθος πολιτικό χειροδίκησε ο βλάκας!
    Είχε απέναντί του το σωστό σάκκο για να εξασκήσει τις μπουνιές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Τον εξόργισε για να της φάει ; Δε νομίζω. Τον εξόργισε για να δείξει το ποιον του, να τη βρίσει ας πουμε. Και δεν της ήταν αρκετό το νερό που πέταξε στη Συριζαία ? Κι αν την χτυπούσε περισσότερο ; Όχι δεν περίμενε τόσο ακραία αντίδραση.

      2) Και απλως ανεγκέγαλος ο μποξέρ ; Δεν λέω φυσικά ότι τον υπερασπίζεσαι, αλλά να πέσει τόσο μαλακά στους χαρακτηρισμούς ; Όταν έχεις σειρει τα μύρια όσα σε άλλους ;

      Ρε πλάκωσε μία γυναίκα στις γροθιές ή οχι ; Μόνο "καλά της έκανε" δε λέτε (οι περισσότερες) ! Δε θα καταλάβω τις γυναίκες ! Ποτέ !!

      Διαγραφή
    2. Αυτό πάλι που εγώ δεν είδα είναι ότι χειροδίκησε εκείνη πρώτη απέναντί του!
      Τώρα τι να πω τα μάτια μου ότι θέλουν βλέπουν ή ότι θέλει ο καθένας βλέπει τελικά!

      Απ'την άλλη λέω ισως να'πρέπει να μπει και αυτή η παράταξη στη βουλή γιατί όπου δεν πιάνει ο λόγος λένε πίπτει ράβδος φαντάζεσαι να πλακώνονται για το δικό μας καλό:))

      Διαγραφή
  5. Φίλε μου GiP αυτή τη στιγμή το λιγότερο που με νοιάζει είναι οι μπουνιές που έδωσε και έφαγε το πολιτικό ασκέρι μας,εχω τόσα που με προβληματίζουν, όπως το οτι θα αναγκαστώ να σταματήσω την φαρμακευτική αγωγή ,και στο ότι δεν θα εχω να πληρώσω το γαμήσι της εφορίας,και μην πεις ότι για να μου βάλουν να δώσω εχω,αυτά τα λίγα που μας μένουν μέλημά μας είναι να βοηθάμε τα άνεργα παιδιά μας...
    χεστικα λοιπόν για τις μπουνιές,όποιος ανακατεύεται με τα σκατά αυτά παθαίνει,άλλωστε ας μιλήσει ο συντονιστής της εκπομπής που ενώ έτριβε τα χέρια του (από μέσα του),άλλο δεν έλεγε οχι οχι οχι οχι.......οχια μαύρη στο φίδι που είχε δίπλα του και δεν ήταν μόνο ένα δυστυχώς....
    υγ λίγες μπουνιές δεν είναι τίποτα μπροστά στις αυτοκτονίες τόσων κάθε μέρα,πες μου να πω για αυτές...

    και τώρα στο θέμα σου ζουζου,είναι πολύ καλό το μέλι και όλοι ψάχνουν για το βάζο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Φούλη μου, Καλή μου φίλη,

      ΦΥΣΙΚΑ είναι περισσότερα και σημαντικότερα τα προβλήματα σου και τα προβλήματα μας. Ο κάθε ένας μας ζει στη δική του κόλαση.

      Όμως ότι έγραψα δεν ήταν κόντρα σε αυτά που μου ανέφερες. Και πάνω από όλα δεν ήταν κόντρα σε σένα ή στη Ζουζού. Είστε καλές μου φίλες και οι δύο, ΜΕ ΤΙΜΑ η φιλία σας γιατί είστε αγωνίστριες της ζωής. Αν θες με πιστεύεις.

      Όμως συνηθισμένος στην μαχητικότητα των γυναικών, όταν κάποιος εκμεταλλεύεται το φύλο τους, περίμενα χθες με το δικό σας τρόπο, όχι μόνο εσείς οι δυό, αλλά οι ΠΟΛΛΕΣ να διαμαρτυρηθείτε. Γιατί όποια και να είναι η Κανέλη, ένα δεν ξεχνώ : ένας άνδρας 30-35 ετών ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ μία γυναίκα. Και μάλιστα όχι μία τυχαία αλλά κάποια που από την πρώτη μέρα φωνάζει εναντίον όλων αυτών που μας κάνουν μαύρη τη ζωή.

      ΚΑΙ ΠΑΛΙ : Δεν την συμπαθώ ιδιαίτερα, δεν θα την ψηφίσω, έχω άλλες επιλογες. Αλλά για μένα, τον "παλαιών αρχών" σε μερικά, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ να πλακώνει στις γροθιές ένας άνδρας μία γυναίκα . Και μάλιστα μια γυναίκα περίπου στα διπλά του χρόνια που θα μπορούσε να είναι ηλικιακά και μητέρα του.

      Και μου έκανε εντύπωση που κατα πλειοψηφία άνδρες βγήκαν να το καταγγείλουν. Μη φτάσουμε να καταγγείλουμε όσους κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό ότι είναι χασόμερηδες που άλλα σοβαρότερα προβλήματα δεν έχουν.

      Ελπίζω να έγινα κατανοητός ότι ότι έγραψα δεν ήταν αιχμή ειδικά για σας τις δύο.

      Κακως το διατύπωσα ίσως φέρνοντας σας σαν παράδειγμα αλλά δεν ήθελα να κάνω ανάρτηση για αυτό. Γιατί ΚΑΙ ΕΓΩ αν κάνω πολιτική ανάρτηση (όποτε κάνω) θελω να είναι για σημαντικότερα πράγματα. Χώθηκα λοιπόν στα σχόλια και το είπα. Θεωρώντας σας φίλες που δεν θα με παρεξηγήσετε.

      Πολύ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ φιλικά.

      Διαγραφή
    3. Το χειρότερο στην περίπτωση είναι ότι θα πάρουν τ'απάνω τους τα υπόλοιπα γουρούνια και θα χτυπούν να δείξουν τον ανδρισμό τους!

      Διαγραφή
  6. Ρε Gip, το δικαίωμα να γράφει ο καθένας οτι γουστάρει στο μπλογκ του, δεν τον αναγνωρίζεις; Η ZOYZOY και η κάθε zoyzoy μπορεί να αντέδρασε σε αυτά που αναφέρεις σε κάποια άλλα μπλογκς μέσω σχολίων. Και να μην αντέδρασε καθόλου, εμάς τι μας κόφτει;
    Ακούστε λιγάκι τον Ευρύνοο, από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Και ο εΥρύνοος είναι ένας από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλίτερε,

      Φυσικά το αναγνωρίζω το δικαίωμα στη Ζουζού και στον κάθε ένα να αναρτά και να σχολιάζει. Σχόλιο φιλικό έκανα. Διάβασε το σχόλιο απάντηση μου στη Φούλη, ίσως να σε καλύψει.

      Αλλού είναι το πρόβλημα φίλε... Συμφωνώ στα ΥΠΟΛΟΙΠΑ που λες... έρχονται άσχημες μέρες... Κόσμος χωρίς φάρμακα, με ότι αυτό σημαίνει, κόσμος χωρίς φαϊ, αυτοκτονίες, καταστροφή της εργατικής, της μικροαστικής και σημαντικού τμήματος της μεσοαστικής τάξης. Μόνο οι βολεμένοι "τρώνε καλά" πλέον, και ναι έχουμε ακόμα τέτοιους...

      Να σου βάλω και το κερασάκι στη τούρτα : Ο τίτλος που έβαλε η Ζουζού στην ανάρτηση της ισχύει... Περιμένουν οι λύκοι από ανατολή και τα τσακάλια από πάνω μας στο Βορά... Μόλις μας πετάξουν από την Ευρωπαϊκή ¨Ενωση θα μας την πέσουν...

      Το φωνάζω από το 2009. Τα οικονομικά είναι η ορατή κορυφή του παγόβουνου, έρχονται τα Εθνικά στη συνέχεια... Μας απογύμνωσαν από εθνικό φρόνημα, μας ξεφτέλισαν οικονομικά και μας έκαναν περίγελω. Χάσαμε συμμάχους, μας βλέπουν σαν ενοχλητική παρουσία, σαν τους τεμπέληδες και τους απατεώνες που τους τα τρώμε τόσα χρόνια... Τίποτα δεν ήταν τυχαίο.

      Ξέρεις τι είπε ένας Αλβανός Κηπουρός πριν μήνες ; το είδες στα μπλογκ και σε βιντεάκι ; "Σειρά μας ! Θα λέμε εμείς τώρα "Έλληνας τουρίστας" και θα γελάμε. Και την Ήπειρο πολύ την κρατήσατε !"

      Άσε να περάσει το φθινόπωρο (Αμερικανικές εκλογές, χρειάζονται τη ψήφο Ελληνο-Αμερικάνων) , άσε να φύγουμε ή να μας φύγουν από την Ευρώπη - γενικά δεν λέω μόνο από την Ευρωζώνη - και το πάρτυ θα αρχίσει... Εκεί το πήγαιναν κάποια "κέντρα" έξω από την αρχή και τα γιουσουφάκια τους μέσα, που θέλουν κρέμασμα για εσχάτη προδοσία.

      Ναι φίλε... Μαζί σου... έρχονται άσχημες μέρες... ΠΙΟ άσχημες ακόμα... Ανεξάρτητα από τις εκλογές και όποιος και να βγει (ίσως ο χρόνος επηρεαστεί μόνο από αυτό). Πάτο δεν πιάσαμε ακόμα, παρά τα τωρίνά απερίγραπτα χάλια μας. Δεν μας τελειώσαν ακόμα.

      Υπάρχει ελπίδα ; Τι να πω ; Θαύμα ; Από μηχανής Θεός ; Να λέμε υπερβολές ;

      ΜΑΚΑΡΙ !!!

      Διαγραφή
  7. @GIP:Σιγά μην την σκότωνε κιόλας! Και όχι το νερό δεν ήταν αρκετό! Να βιοπραγεί ήθελε να τον δείξει και τα κατάφερε! Γάτα σου λέω....Τζιπάκο μου αυτά εσύ δεν τα πιάνεις!
    ----

    Nαι τρεχάτε τώρα στα σούπερ-μάρκετ για να ανεβάσετε τον τζίρο τους...για την πείνα που θα τραβήξουμε επειδή θα φύγουμε απο το ευρώ...
    Η χαζομάρα στο μεγαλείο της σ'αυτή την χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατη, εγώ μπορεί να είμαι χαζός η και τρελός βεβαίως βεβαίως..
      ο τζίρος των σουπερμαρκετ ποσώς με ενδιαφέρει..
      ότι γράφω, είναι προϊόν σκέψης και οι αναγνώστες μου έχουν άποψη γι αυτό..
      είναι εύκολο να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς και αυτό δείχνει τα αίτια της πορείας μας ως κοινωνία και χώρα γενικότερα..

      η "πείνα" δεν είναι απαραίτητο πως θα είναι αποτέλεσμα -μόνο- του ευρώ η της δραχμής.. υπάρχουν πολλά άλλα που έρχονται..

      απο εκεί και πέρα, ακούω τις απόψεις όλων και διαμορφώνω την δική μου αυτόνομη άποψη, χωρίς να σημαίνει οτι θα μειώσω την άποψη του άλλου..

      σε μιά δημοκρατική κοινωνία ΑΥΤΟ είναι ο κανόνας και τα υπόλοιπα εξαιρέσεις..

      ελπίζω να σεβαστείς την χαζομάρα μου κι εσύ..

      Διαγραφή
  8. Ποιό ειναι το θέμα της ανάρτησης είπαμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέσ'τα ρε Τζόνυ γιατί τελικά και η ανάρτηση την κατάληξη του τίτλου είχε:))

      Δεν πειράζει τζετζελές να γίνεται!

      Διαγραφή
    2. Στην @δηξα την ανάρτηση ή είμαι ο γύφτος που πλάκωσε ?

      Το πρώτο ελπίζω ! Όχι πως είναι και ότι το καλύτερο αλλά τουλάχιστον κάπως με διασώζει !

      Όντως την πήγα αλλού, συγνώμη. Τζερτζελές πάντως έγινε, δίκιο σε αυτό.

      Πολύ τα είχα παρει, ίσως υπερέβαλα. Παντού όμως άνδρες άκουγα και έβλεπα. Γλυκά λόγια βέβαια για τον Χ.Α.τη δεν άκουσα, αλλά ούτε και για το θύμα. Άγρια πράματα, σε μια άγρια κοινωνία. Δαγκωτά μωρέ, όλοι μας, να βάλουμε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

      Όσο μας παίρνει πλέον.

      Και πάλι σόρυ για την όποια κατάχρηση του χώρου σου.

      Διαγραφή
    3. Δεν τρέχει τπτ μην παρεξηγήσαι!
      Αλλού πάνε οι γύφτοι γιαυτά που περιμένουμε και αυτά που θα πάθουμε!
      Θα'πρεπε όμως να'κανες και μια αναφορά στο θέμα της ανάρτησης έτσι για τα μάτια,να'χουμε να λέμε:))
      Οχι τίποτα άλλο μην τρομάξουν και οι αναγνώστες μου και μείνω μόνη :))

      Διαγραφή
    4. GiP ποιος τον χέζει τον τσαμπουκά της ΧΑ μαζί και την Κανέλη,ο κόσμος ειναι τόσο απογοητευμένος και στην τσίτα, το βλέπεις και το βλέπουμε όλοι, ένα μπαμ θέλει και θα τα κάνει όλα ριμαδι,θυμάσαι το Δεκέμβρη με το περιστατικό του Αλεξ,πιστεύω και ευχομαι να διαψευστώ ότι θα δούμε πράγματα που δεν τα έχουμε ματαδει και το χαστούκι του τσαμπουκά ΧΑ θα φαντάζει χάδι!!!το ποτήρι ξεχείλισε και το βλεπουμε με το φοιτητάκο που σκότωσε τον κλέφτη....η πείνα δεν έχει πατρίδα και μπορεί να κάνει πολλά!!

      Διαγραφή
    5. ZOYZOY : Nα σου έρθουν όλα καλά και σε σένα και στον άνδρα σου και να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου.

      ΦΟΥΛΗ : Συμφωνώ ότι έχουν αγριέψει τα πράγματα. Μακάρι να μην αγριέψουν κι άλλο. Ευχή εκφράζω... αλλά όπως και εσύ, απαισιόδοξος είμαι.

      Ας χαρούμε όσο μπορούμε, ότι μπορούμε.

      Να είστε καλά και οι δυό !

      Διαγραφή
  9. H τρομοκρατία που αναπαράγεται κατά κόρον το τελευταίο διάστημα δεν έχει όρια! Ξεκινά από μας εδώ εσωτερικά και επεκτείνεται μέχρι το εξωτερικό, μ'αποτέλεσμα στην Αμερική π.χ. οι Ελληνοαμερικάνοι να αναβάλλουν το ταξείδι τους στην Ελλάδα γιατί πλέον η Ελλάδα θεωρείται χώρα επικίνδυνη στην οποία δεν υπάρχει σταθερότητα και οι τουρίστες θα κινδυνεύσουν απ' τον λιμό!
    Τέτοιες ανοησίες αναπαράγονται στο εξωτερικό και ας με διαψεύσει όποιος με θεωρεί υπερβολική.
    Κανείς δεν μπορεί να σ'απειλήσει με λιμό, απο την στιγμή που ορίζεις τον τόπο σου. Κι'αυτός εδώ ο τόπος είναι πλούσιος και μπορεί να θρέψει τους πολίτες του...
    Ολα τα υπόλοιπα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας που αν υλοποιηθούν δεν θα επηρεάσει μόνο την Ελλάδα μας αλλά την υφήλιο ολόκληρη!
    Ευρύνοε ζητώ συγγνώμη αν η καθημερινή έκφραση που χρησιμοποίησα, σ'έθιξε προσωπικώς, δεν είχε αποδέκτη εσένα, αλλά την πληροφορία ως φήμη που εξαπλώνεται και φέρει τον πανικό! Με συγχωρείς και πάλι αν χρησιμοποίησα σκληρή έκφραση, αλλά πλέον δεν είναι και εύκολο να διατηρεί κανείς την ψυχραιμία του μ'όλα τα απαράδεκτα που λέγονται και ακούγονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλενάδα αυτό που λές δεν συμβαίνει μόνο στην Αμερική!
      Ο μικρός μου έχει ένα φίλο Γερμανό στην Κρήτη και του'λεγε ότι στα ΜΜΕ παρουσιάζουν την χώρα μας ως τριτοκοσμική.
      Δίνουν οδηγίες να προσέχουν γιατί είναι επικίνδυνος λαός πως να κάνουν αναλήψεις χωρίς τα ΑΤΜ γιατί είναι επικίνδυνα και παίζουν βίντεα με τα γεγονότα που κάψανε τότε την Αθήνα ότι συμβαίνουν αυτή την περίοδο.
      Αυτός βέβαια γελά μ'όλη αυτήν την αθλιότητα γιατί μένει στην Κρήτη αρκετούς μήνες φαντάζεσαι πόσο όμως επηρεάζει άλλους που δεν γνωρίζουν??
      Μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχει πέσει ο Τουρισμός κατακόρυφα???
      Εδώ τα ξενοδοχεία κλαίνε την μοίρα τους!
      Αναγκάζονται και πολούν δωμάτια με 22ευρώ με πρωινό για να μην αναγκαστούν να πουλήσουν σε Γερμανούς και αυτή είναι η κορυφή του παγόβουνου!

      Διαγραφή
    2. A γειά σου Ζουζούκα μου! Για να μη θεωρηθούν υπερβολές αυτά που ανέφερα παραπάνω...επομένως θα πρέπει να είμαστε και εμείς προσεκτικοί και να μην αναπαράγουμε τα τρομοκρατικά τους παιχνίδια! Αυτό ήθελα να τονίσω και πρόσβαλα άθελά μου τον φίλο σου τον Ευρύνοο

      Διαγραφή
  10. Σαν να ζούμε κατολίσθηση.
    Μας οδηγούν σαν πρόβατα επί σφαγή, επί ΚΤΕΟ, επι εκλογές, επί εξαθλίωση.... Τουλάχιστον να πηγαίνουμε όλοι μαζί για παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί να μην πάρουμε τον ρόλο του τσοπανόσκυλου να οδηγήσουμε το κοπάδι εκεί που εμείς θέλουμε και όχι όπου θέλουν οι λύκοι??

      Φιλιά θαλασσινά!

      Διαγραφή
  11. Σ'ευχαριστώ φίλη μου!
    Καλό ΣΒΚ να'χεις
    με φιλιά θαλασσινά
    από Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Zoyzoy πάει και αλλιώς:
    -έμαθε η Χρυσή Αυγή ότι δεν ........μαστε, και ανέλαβε να μας...... μερεμετίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες???
      Να κυκλοφορούμε δηλαδή με τσίγκινα βρακάκια πας και γλυτώσουμε κανένα μερεμέτι:))

      Διαγραφή
  13. Αν δεν πάρουμε τον ρολο του τσοπανοσκυλου και γρηγορα δεν εχουμε σωτηρια Ζουζουνι μου..καλημερα και καλο σαββατοκυριακο..φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να το καταλάβουμε σύντομα γιατί ο κλοιός στενεύει κάθε μέρα γύρω μας!
      Να'σαι καλά καλά να περάσεις

      με φιλιά θαλασσινά!

      Διαγραφή
  14. το ειδες και εσυ το ντοκυμαντερ.....αντε να δουμε τι θα δουμε στις 18-6...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχεις απόλυτο δίκιο zoyzoy μου...Δυστυχώς μας οδηγούν εκεί..χρόνια τώρα...το θέμα είναι να τους εμποδίσουμε να το καταφέρουν...καλησπέρα και καλή σου βδομάδα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ελπίσουμε ότι ο δημόσοφος λαός θα δώσει την λύση που περιμένουμε!

      Τα θαλασσινά μου φιλιά για καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή

Αφού έκανες τον κόπο και το διάβασες πες μου και τη γνώμη σου με δικά σου λόγια...
Δε'ν'κακό!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top