Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ε, ναι λοιπόν φταίω εγώ!!

Φταίω εγώ που δεν μπορώ να καταλάβω το μεγαλείο της δημοκρατίας που ζω, η οποία ρίχνει το φταίξιμο σε μένα τον μισθωδοτούμενο από το κράτος που μετά από 20 χρόνια παίρνω 1300 ευρώ και πρέπει να πληρώσω εγώ.

Φταίω εγώ που δεν είμαι πατριώτης όπως ο κ. Παπανδρέου και οι υπόλοιποι βουλευτές που δεν έχουν υπηρετήσει ποτέ οι περισσότεροι στο στρατό αλλά όμως νοιάζονται.

Φταίω εγώ που δεν μπορώ να καταλάβω ότι δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου βουλευτές, υπάλληλοι της βουλής, φοροφυγάδες, ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων, ιδιοκτήτες εφημερίδων και τηλεοπτικών μέσων, είναι όλοι πιο ίσοι στα προνόμια από τους υπόλοπους και ίσως και πιο πατριώτες και για αυτό δεν θίγονται από τα μέτρα.

Φταίω εγώ που δεν λέω να κατανοήσω τους εθνικούς λόγους για τους οποίους οι δικηγόροι δεν καταβάλλουν ΦΠΑ, οι γιατροί δεν πληρώνουν φόρους, οι υπάλληλοι της βουλής παίρνουν 16 μισθούς.

Φταίω εγώ ο μισθωδοτούμενος από το κράτος που εκατομμύρια ευρώ δίνονται σε θνησιγενείς και μεταθανάτιες εφημερίδες μέσω κρατικών χρημάτων και σε ποδοσφαιρικές ομάδες.

Φταίω εγώ γιατί δεν μπορώ να αντιληφτώ ότι πρέπει να δώσω ως πατριώτης και το 13 μισθό για να μπορούν οι εργολάβοι να φτιάχνουν δρόμους με τριπλάσιο κόστος από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Για να μπορούν οι ίδιοι εργολάβοι να εισπράττουν υπέρογκα ποσά από τα διόδια και μετά μέσα από τις εφημερίδες τους και τους σταθμούς τους να στοχοποιούν τους μισθωτούς για το χάλι της οικονομίας. Για να μπορούν να προβάλλουν και να προωθούν τους πολιτικούς της αρεσκείας τους. Αλήθεια πόσοι Έλληνες εργάστηκαν στα μεγάλα έργα;

Φταίω εγώ που δεν νοιώθω πατριώτης για να δώσω και το 12ο μισθό στο κράτος για να μην αποδίδει κανένας καναλάρχης ασφαλιστικές εισφορές αγγελιόσημα και κάθε ιδιοκτήτης εφημερίδας να μπορεί να έχει αφορολόγητο ποσό από τον τζίρο του και να μπορούν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι να είναι στη μισθοδοσία υπουργείων.

Φταίω εγώ που δεν έχω Πόρσε καγιεν και offshore εταιρεία όπως όλοι οι καλοί πατριώτες και που πιστεύω ότι νόμιμο είναι μόνο ότι είναι και ηθικό.

Φταίω εγώ ο προδότης της πατρίδας που δεν δίνω και τον 11ο μισθό μου για να μπορούν οι τράπεζες να δηλώνουν πριν λίγα χρόνια αστρονομικά κέρδη τετραπλάσια σε σχέση με τις ευρωπαικές και μόλις τα στελέχη τους έπεσαν έξω να τους δίνει το κράτος 22 δις ?.Βλέπετε για να πλουτίσουν λίγοι πατριώτες τραπεζίτες πρέπει όλοι εμείς για 2 δις ? να φάμε παντεσπάνι.

Φταίω εγώ ο τεμπέλης μισθωδοτούμενος από το κράτος που το κράτος χαρίζει δις σε φαρμακευτικές εταιρείες για εθνικούς λόγους και δεν συλλαμβάνει λαθρέμπορους καυσίμων όταν είναι πρόεδροι ΠΑΕ.

Φταίω εγώ που δεν είμαι τόσο πατριώτης για να βοηθήσω με το μισθό μου τους εργατικούς επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα που έχουν τη χαμηλότερη φορολογία στην Ευρωζώνη και δεν φορολογούνται τα μερίσματά τους.

Φταίω εγώ λοιπόν που λόγω έλλειψης πατριωτισμού δεν μπορώ να αντέξω το γεγονός ότι για το κράτος εγώ ο υπάλληλος των 1400 ευρώ θεωρούμαι δαπάνη περικοπτέα και ίσως και σπατάλη.

Για όλους αυτούς τους λόγους προχωρώ κι εγώ στα δικά μου επώδυνα πλην όμως αναγκαία μέτρα για την ανόρθωση της οικονομίας μας και παροτρύνω και όλους όσους νοιώθουν το ίδιο να τα ακολουθήσουν για το δύσκολο χρονικό διάστημα που έρχεται. Προτείνω λοιπόν σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους μέχρι να μας δώσουν πίσω τα χρήματα που μας παίρνουν τώρα ή μέχρι να φυλακιστούν κάποιοι πολιτικοί ή να δημευτούν περιουσίες φοροφυγάδων να θυμούνται τα εξής.

1. Δεν αγοράζω τίποτα πέρα από τα πολύτως αναγκαία. Για τα υπόλοιπα εάν δεν μου κάνουν επί τόπου έκπτωση 20% όσο και η απώλεια του εισοδήματός μου δεν τα αγοράζω. Ας κινηθεί η αγορά από τους τίμιους και εργατικούς υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα.

2. Δεν βγαίνω έξω για καφέ εάν δεν μειώσουν κατά 20% την τιμή του. Το ίδιο και για το σινεμά θέατρο και λοιπά.

3. Δεν αγοράζω εφημερίδα για λόγους τάξης καθώς όλες μας θεωρούν την αιτία του κακού αλλά και γιατί επιδοτούνται από το κράτος.

4. Δεν επιβραβεύω με τηλεθέαση δημοσιογράφους που επιχαίρουν ως είναι φυσικό σε μίσθαρνα γλοιώδη υποκείμενα οικονομικών συμφερόντων.

5. Δεν πιστεύω κανένα δημοσιογράφο αν δεν αποκαλύψουν ποιοι και πώς καταχράστηκαν δις ? την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων; Αν δεν μας πούν πόσοι Έλληνες εργάτες επωφελήθηκαν των μεγάλων έργων και εάν καταβλήθηκαν οι εργατικές εισφορές; Εάν δεν μας πουν πόσα διόδια έπρεπε να πληρώνουμε και τι είδους κομπίνα γίνεται με τους εργολάβους που παίρνουν διόδια πριν κατασκευάσουν τους δρόμους. Εάν δεν μας αποκαλύψουν ποιοι δημοσιογράφοι πληρώνονται από υπουργεία.

Παρόλο δε που δεν είμαι και τόσο πατριώτης προτείνω στην κυβέρνηση που σίγουρα όλοι είναι πατριώτες τα εξής μέτρα περιμένοντας να μας πει και κάποιος πόσα δις ? θα απέφεραν

1. Φορολόγηση 1% των χρηματιστηριακών συναλλαγών.

2. Φορολόγηση 40 % των επιχειρήσεων.

3. Φυλάκιση για όσους δεν αποδίδουν ΦΠΑ

4. Φόρος 5% επί των στρατιωτικών δαπανών.

5. Παύση χρηματοδότησης ΠΑΕ και ΚΑΕ.

6. Παύση χρηματοδότησης ιδρυμάτων πρωθυπουργών.

7. Παύση χρηματοδότης εφημερίδων και ιδιωτικών καναλιών με κρατκή διαφήμιση

8. Οι πλούσιοι που φυλάσσονται από αστυνομικούς να καλύπτουν και τη μισθοδοσία τους

9. Οι επιχειρηματίες να συμβάλλουν και αυτοί επώνυμα αν όχι με 20% τουλάχιστον με 10% έκτακτη εισφορά ως καλοί πατριώτες που δεν είμαστε εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι.

10. Φόρος 10% στα έσοδα από τα διόδια χωρίς να αυξηθεί η τιμή γιατί οι εργολάβοι είναι και οι περισσότερο πατριώτες από όλους.



ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ

41 σχόλια:

  1. Μαρί 1300 περνεις;
    Βρε που πάμε που πάμε!!!
    Μόλις τελείωσα τα χτίσιμο του δωματίου για τις αποδείξεις,θα του κάνω εγκαίνια με σαμπάνια παρακαλώ σαν τα πλοία... α και που είσαι ΜΟΕΤ...καπιτάλα του κερατά από τα γεννοφάσκια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσυπογραφω και σε συγχαιρω γι΄ αυτο το τοσο ωραιο κειμενο!
    Παραπανω σχολια δε νομιζω οτι χρειαζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ♥ΦΟΥΛΗ ♥Μόνο τον Αύγουστο που'ναι "παχιές οι μύγες" φτάνω αυτό το ποσό:))

    Τον καπιταλισμό τον έχεις στο αίμα σου απο τότε που μοίραζες φιλάδια της Αριστεράς:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ♥αντωνης♥Δεν είναι δικό μου το κείμενο μου το έστειλαν με e-mail και δεν έχασα την ευκαιρία!
    Είναι όλη η σημερινή μας πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. zoyzoy με το χέρι στην καρδιά, αν έπαιρνα σήμερα 1300 θα χαιρόμουν..
    έχω να κάνω μεροκάματο ούτε θυμάμαι πιά απο πότε..

    δέν λέω οτι είστε σε καλή μοίρα, αλλά εκεί που μας φτάσανε, φαντάσου οτι σήμερα πήγα σε ένα εργοστάσιο που ζητάνε εργάτη καθαριότητας και για 6 ώρες δίνουν μισθό 500 € και ΑΝ με πάρουν..

    άρα υπάρχουν και χειρότερα..
    μετά απο 24 χρόνια δουλειάς σε δύσκολες συνθήκες, δέ υπάρχει πλέον ούτε μεροκάματο..

    όσο για τα μεγάλα έργα που έγιναν, αλήθεια στο λέω, πήραν τις δουλειές αετονύχηδες και έβαλαν αλλοδαπούς για να τις φτιάξουν με εξευτελιστικές τιμές..
    το ξέρω πολύ καλά μέσα απο τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις για τον νέο ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο..

    άστα..

    πάντα έτσι γίνεται..
    όσοι είναι στα κόλπα βγάζουν λεφτά και πάντα είναι "κολλητοί" με υψηλά πρόσωπα..

    καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ♥Ευρύνοος ♥ Αν ήμουν και'γω απ'τους τυχερούς υπαλλήλους των 1300ευρώ ίσως να'κανα και την πάπια!
    Μετά βίας αγγίζει ο μισθός μου το μισό!
    Άλλωστε όλοι έχουμε εισπράξει στο πετσί μας τα κακά της ανεργίας όπως περικοπές επιδομάτων,υπερεργασίας και αναγκαζόμαστε να σκύβουμε χωρίς να μιλάμε.

    Και ακόμα χειρότερα πιστεύω ότι θα είναι τα επόμενα χρόνια.
    Τα βλέπουμε καθημερινά και απο τις γειτονικές χώρες που μπήκαν στο Δ.Ν.Τ.
    Αυτά τα καθίκια θέλουν καθάρισμα που πίνουν το αίμα μας.
    Αλλά σε λάθος χέρια πέφτουν οι τσάντες τι να πώ :((

    Καλή σου μέρα και μην απελπίζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ζουζουνα το περνω και βαζω λινγκ σε σενα ,μια χαρα τα λεει ο φιλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ♥MOLEMOU♥Πάρτο-πάρτο πρέπει να το διαδώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φυλακιση σε οσους πιανονται να περνουν μιζες-φακελακια και αδειασμα των τραπεζικων τους λογαριασμο και γενικα ολα την περιουσια τους....
    για τα αλλα οτι μπορουμε κανουμε και φυσικα δεν πιστευω κανεναν ρουφιοδημοσιοκαφρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχω τι να πω!Τα είπατε όλα!
    Καλησπέρα και πολλά πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ καλά τα λες zoyzoy. Φαίνεται να σε άγγιξαν κι εσένα καλά τα μέτρα!
    Πρέπει κι εμείς να κάνουμε κάτι.
    Συμφωνώ λοιπόν και επαυξάνω:
    Στο 2 και 9 να προστεθεί και η εκκλησία.
    Αυτήν γιατί την ξέχασες;
    Επίσης, επανέλεγχος των ΟΦΣΟΡ εταιρειών και δήμευση περιουσίας.
    Πού είναι ο Βουλγαράκης, ο Ρουσόπουλος, ο Εφραίμ και άλλα «καλά» παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν φταις εσύ... ούτε κι εγώ...!
    Η.. Φαντασία μας τα φταίειιιιι! (μέχρι κι ο Νταλάρας σου λέει είναι υπέρ των μεταναστών...συνέλθετεεε!!!)
    Αχ ζουζού μου πόσο δίκιο έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παντού τα ίδια...είτε εισαι Ελλάδα είτε είσαι Ιταλία...σκεφτόμαστε να πάρουμε το αυτοκίνητο να πάμε μια βόλτα.Εγώ καφε στη δουλειά δεν πίνω,το νερό μου το φέρνω απ΄το σπίτι γενικά δεν κάνω έξοδα από τα απολύτως απαραίτητα....

    την καλησπέρα μου
    χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ta eipes ola ontos...ade na doume ti 8a doume akomi...eleos...kalispera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ε τωρα εγω θα συμφωνησω απολυτα με το σχολιο του καημος!!! Βρηκε το καταλληλο τραγουδι!!! Φιλια και καληνυχτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν το ξέρεις πως σ αυτήν την χώρα πάντα θα φταις;
    Και ξέρεις γιατί;
    Για την ανοχή σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά, έχεις διαπρέψει!!!
    Μιλάμε για αναρτησάρα που υποκλινόμαστε.
    Το 3 σου "Δεν αγοράζω εφημερίδα για λόγους τάξης καθώς όλες μας θεωρούν την αιτία του κακού αλλά και γιατί επιδοτούνται από το κράτος". το έπραττα πάντα, και τις ίδιες σκέψεις κάνω και για τα υπόλοιπα.
    Ο Μεγάλος Τσώρτσιλ το είπε. Η Δημοκρατία είναι το χειρότερο πολίτευμα, αλλά είναι ότι καλύτερο έχουμε.
    Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα, όταν πάει και ο Ουρανός στον Κριό.
    Η φρίκη είναι αμέτρητη, τόσο που κάποια στιγμή θα πάρει τα μέτρα της.
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ♥γνωστος αγνωστος ♥Καιρός να καθαρίσει το σάπιο σύστημα στη χώρα μας γιατί συνέχεια κατά διόλου θα πηγαίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ♥D.Angel♥Καλησπέρα και σε σένα!

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ♥Άθεος ♥Γιατί να μην με πιάσει εμένα??
    Συμφωνώ και επαυξάνω!
    Μόνο που αν διάβασες παραπάνω δεν είναι δικό μου το κείμενο!
    Μου το'στειλαν e-mail λές να'ναι απ'τους "φίλους σου" και αυτό και επιμόνως έβγαλαν την εκκλησία έξω:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ♥Καημός♥Μακάρι να τα'φταιγε η φαντασία μας!!
    Αν έχει στην υπηρεσία του καμιά 10αριά γιατί να μην είναι υπέρ!!

    Καλό σου απόγευμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ♥Και λοιπόν;E allora? ♥Να μην γκρινιάζουμε δηλαδή!
    Τώρα λίγο ήρθα στα ίσια μου:))

    Καλό βράδυ με φιλιά θαλασσινά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ♥Leviathan ♥Ακόμα έχουν να δούν πολλά τα μάτια μας όντως!

    Καλό απόγευμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ♥Iανος♥Είναι η αδυναμία του η μουσική!

    Καλό απόγευμα να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ♥Σταλαγματιά♥ Γιαυτό θα δούν και την αποχή μου για να μην έχω ευθύνες και τύψεις!

    Φιλί θαλασσινό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. παιδια τα 1300 ειναι καλα για σημερα
    υπαρχουν οικογενειες με πιο πολα μελη και λιγοτερα
    βεβαια εξαρτατε και η δουλεια που κανεις
    αλλα μην νομιζεισ ζουζου και αυτα τα 1300 με ενα σουπερμαρκετ εξαφανιζονται
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αστρο - Συμμορίτες ♥
    Τώρα μάλιστα μας έφτιαξες άν πάει και ο Ουρανός στον Κριό να δεις ανατροπές!
    Λες να'χουμε καμιά επανάσταση??

    Γιαυτό το'βαλα το βρήκα πολύ σωστό!

    Καλό σου βράδυ με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Skouliki♥Είναι ένας αξιόλογος μισθός που για πολλούς αυτή τη χρονική περίοδο φαντάζει "ονειρο" και που θα'πρεπε να'ταν πραγματικότητα για τους περισσότερους.

    θαλασσινά και απο μένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. πέρασα να πω μια καλησπέρα και επειδή ξέχασα να σου δώσω το δώρο σου στα σχόλια μου στο έφερα εδώ.Nα είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κοίτα Ζουζού μου για να έχεις κάνει ολόκληρη διατριβή πάνω στο θέμα και να γνωρίζεις όοολα αυτα, εμ... φταίς! :p
    Τώρα ως άνεργος και 'γω πλέον και έχοντας τα 35 χρόνια που ζω δουλέψει και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα ως σταζεροσυμβασιούχος χαχαχα κάτι σαν τσαγιέρα μου κάνει αυτό, με μισθούς της τάξης των 600-800€ ε... πρόλαβα και τη δραχμούλα όμως ε? α ρε ωραία πέρασα τότε έστω και για λίγο... ε πίσω στο θέμα μας ε, τι να θέλω και 'γω, ένα σπιτάκι 90τμ πολλά ε? ντάξει έλεγα για οικογένεια με 2 παιδάκια καλά θα ήταν, ε και να μπορώ να ζω στοιχειωδώς αξιοπρεπώς. Βλέποντας πλέον κάτι τέτοιο ανέφικτο, φτάνω στο σημείο να σκέφτομαι βρε μπας και είναι καιρός να παραχωρήσω λίγο από τα ιδανικά μου και όταν βρω μέλι να βουτήξω? βέβαια έχω σκεφτεί και άλλα χειρότερα, αλλά άσε, δεν μου πάνε... τέσπα, αυτά που εσύ προτείνεις τα εφαρμόζω απαρέκλιντα όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Τη μη-ζωή δηλαδή. Τα δε τελευταία είκοσι χρόνια το ίδιο βλέπω και οι γέροι μου κάνουν, ε, ο πατήρ μου λέει καθαρό κούτελο. Άσε έχω μια κεφάλα να μετα συγχωρήσεως, από κούτελο άλλο τίποτα. Σαν και εμένα όμως και σε ακόμα χειρότερη θέση, πολύ χειρόυτερη είναι τόσος κόσμος, ε, αυτό που έγραψες για αίμα σιγοβράζει. Ας το χωνέψουν καλά όλα τα λαμόγια που περιέγραψες γιατί στο κεφάλι τους θα πέσει αν και δεν θα το ήθελα, άνθρωποι είμαστε... αλλά εδώ μας έχουνε βάλει εμάς να τρώμε ο ένας τον άλλο δε βλέπεις βρε Ζουζού? ο κλέψας του κλέψαντος όποιος πατήσει τον άλλο για να επιβιώσει! Που χρόνος να μαζευτούμε πολλοί να πάμε κατα πέρα μεριά, άσε σου λέει βγάζουμε τα ματάκια ο αδύναμος στον πιο αδύναμο. Διαίρει και βασίλευε και δια φόβου κράττει-κράτος κλ.π...

    Τέσπα, μ'αρέσει που όταν τα έχωνα με ονόματα στο 1ο blog με κλείσανε, το δεύτερο το έκλεισα εγώ χαχα :p τώρα γράφω αθώα ποιηματάκια, δε χρειάζεται, αλλα καμμια φορά σκέφτομαι, άραγε είναι τόοσο "αθώα"; γιου νόου γουατ αι μιν ε? ;) ε και μπαίνω όλο και πιο λίγο...

    Α στο καλό σου σήμερα παλιοκόριτσο, με συγκίνησες, ξέρεις εσύ... τέσπα, μην ανησυχείς βρε, τα παίρνω τα χάπια μου :)

    Λοιπόν... συγγνώμη για το παπλοσέντονο, αλλα είχα καιρό να σου γράψω, ε;

    Λέω λοιπόν να σε αφήσω με

    παραδεισένιους ήχους


    που βρήκα στην Artanis και τους διαδίδω με χαμόγελο :)


    Φιλιά στο όμορφο νησί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ♥stratos o ψήστης♥Καλά έκανες και πέρασες!Εσύ μοιράζεις και δώρα στα σχόλια! να περνώ συχνότερα να'χω να λαβαίνω:))

    Σ'ευχαριστώ πολύ όμορφο! Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ♥EKTORAS ♥Είναι τραγική η κατάσταση της ανεργίας συνεχώς αυξάνονται οι αριθμοί και πραγματικά νοιώθω όχι τυχερή μπορώ να πώ τύψεις που έχω εγώ δουλειά και νέοι με όνειρα και φιλοδοξίες περνούν κάθε μήνα απ'τον ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας.

    Να περνάς ν'αφήνεις κάπου-κάπου ένα σχόλιο,μη χάνεσαι!
    Και ας είναι παπλοσέντονο δεν πληρώνουμε ακόμα!
    Μπορεί αργότερα να μας κόψουν και αυτή τη χαρά δεν ξέρεις!

    Υπέροχοι οι παραδεισένιοι ήχοι σου!
    Ταξιδεύουμε με την μουσική!!

    Καλό σου βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ.ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλημέρα Zoyzoy και καλό Σαββατοκύριακο απ'αύριο. Τι νιώθεις λέει; τύψεις; βρε τι είναι αυτά; δουλεύεις τόσα χρόνια μεγάλωσες οικογένεια και νιώθεις τύψεις για το αυτονόητο, δηλαδή το δικαίωμα στην εργασία;
    Αρχίσανε οι ζέστες στο νησί ή πήρες στα σοβαρά την αρχή του πρώτου μου σχολίου; Δηλαδή να έχω τώρα εγω τύψεις επειδή κατ'ουσίαν αυτό που είπα ως αστείο "διδακτορικό φταίς"! και σού'βγαλα και γλωσσίτσα :p εννοώ οτι πάαρα πολύ σωστά τα γράφεις!! Αχ βρε Zoyzoy παρεξηγιέμαι εύκολα ή δεν ξέρω να κάνω πλάκα. Ένα απ'τα δύο, ε, κάτσε να σου ξαναβγάλω γλώσσα :P να και :P να! χαχα άντε βρε κοίτα να περάσεις όσο πιο καλά γίνεται και αφού νιώθεις τύψεις, καμμια φορά άμα κατέβω με το φίλο μου τον αχαΐρευτο τον Συριανό που δεν λέει να κουνήσει από εδώ θα σε βάλω για τιμωρία να μας ξεναγήσεις σε όλο το υπέροχο νησί σου

    lol πλάκα κάνω, μην τρομάζεις, ελπίζω να σου πέρασαν οι τύψεις ε;
    φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μιας και ξαναπέρασα είπα να ευχηθώ καλό Σ/Κ Φιλιά πολλάααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλό Σ/Κ,
    Αναδημοσίευσα, την αναδημοσίευση σου.
    Βαρέθηκα...

    Lykos
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ♥JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
    Οτι χειρότερο!Να αφαιρείς το μεγαλύτερο δικαίωμα του ανθρώπου την εργασία και ειδικά στην νεολαία!
    Είναι δράμα η κατάσταση!

    Καλό ΣΒΚ μικρούλη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ♥rrage ♥Είναι και οι ζέστες που'χουν σφίξει:)) είναι και το μαύρο μας το χάλι που συνεχώς αυξάνονται οι άνεργοι είναι και άστα να πάνε :((
    Όχι μωρέ γενικά μίλησα όχι για το σχόλιο που έκανες!
    Ήθελα να πω ότι αυτοί που δουλεύουν σε λίγο καιρό θα'ναι προνομιούχοι αφού θα'ναι ελάχιστες οι θέσεις εργασίας!

    Κοίτα να περάσεις ένα υπέροχο ΣΒΚ και'συ τώρα που ανοίγει ο καιρός και μεγαλώνει ολοένα και η μέρα!
    Και όποτε ξεμουχλιάσει ο φίλος κατεβείτε ν΄αναζωογονηθείτε!
    Η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ♥D.Angel
    Να'σαι καλά ένα υπέροχο ΣΒΚ να'χεις και συ:))

    Με φιλιά θαλασσινά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ♥tsopanis
    Καλά έκανες εγώ να δώ πως θα γεμίσω :))

    Καλά να περάσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το ξέρω το ξέρω...
    ...και μένα μου το έστειλαν!
    Άντε, άλλο ένα Εύγε zoyzoy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού έκανες τον κόπο και το διάβασες πες μου και τη γνώμη σου με δικά σου λόγια...
Δε'ν'κακό!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top