Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ο Σουβλακιστικός ζωδιακός κύκλος

Μία διαφορετική αστρολογική άποψη εν'οψει των αποκριών αλίευσα σε γνωστό αστρολογικό blog μ'εκανε να γελάσω.gelakguling

Πραγματικά τη βρίσκω πολλή έξυπνη προσέγγιση και σας την παρουσιάζω!

astrology-02Λοιπόν αγαπητοί μου πιστοί.. Λοιπόν λέω! Καλέ! ΡΕ!
ΣΚΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

(μελιστάλαχτα) Έτσι μπράβο.

Που λέτε αγαπημένα μου πιστάκια, ρίψατε πρώτα τον οβολόν σας επί του δίσκου που θα κυκλοφορήσει ο Zaphod και καθίστε αναπαυτικά.

Για τα ζώδια ξέρετε φαντάζομαι. Ναι ναι αυτή την μεγαλειώδη απατ..παπαρ.. ανακάλυψη που έκαναν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ίνα βοηθήσουν στο να προλέγουμε το μέλλον σας και να γεμίζουμε τας πορτοφόλας μας με ιερά μπικικίνια.

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε, η Ιερή Σουβλαστρολογία είναι εδώ για να συνθλίψει κώλους με την απίστευτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητά της.

Θα ξεκινήσω τις διαλέξεις με θέμα την αστρολογία μας με την παρουσίαση των ζωδίων του ζωδιακού μας κύκλου και μερικά βασικά χαρακτηριστικά τους :

1. Προβατίνα (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Η Προβατίνα είναι ιερό ζώο για τη θρησκεία μας. Σύμβολο ευημερίας και καλοπέρασης. Η προβατίνα μας θρέφει με τα κοψίδια της και γεννάει με τη σειρά της άλλες προβατίνες που μας θρέφουν. Οι γυναίκες προβατίνες είναι καλόβολες και εξυπηρετικές, με μια ανυπέρβλητη νοστιμάδα αν και λίγο τριχωτές. Ξυρίζονται όμως εύκολα. Οι άντρες προβατίνοι είναι σκληροί και αμάσητοι και δε μασάνε μία.

2. Βόδι (20 Απριλίου – 21 Μαίου)
Τα βόδια είναι άλλα αγαπημένα εδέσματα της θρησκείας μας καθοτι τα κεμπάπ και τα σουτζουκάκια έχουν μεσα τους 50% βοδινό κιμά τουλάχιστον. Τα βόδια είναι πηγή καλών πρωτεϊνών, δεν έχουν πολύ λίπος και οι σταβλίσιες μπριζόλες είναι ευλογημένες απευθείας από το Σουβλακέα. Οι γυναίκες βόδια είναι εύκολες και σας κάθονται άνετα, οι άντρες βόδια απο την άλλη δεν καταλαβαίνουν οτι τους κάθονται και μασάνε χόρτο. Κακός συνδυασμός. Δυστυχώς τα βόδια είναι καλά μόνο για ψήσιμο και όχι για ψηστήρι γιατι δεν καταλαβαίνουν γενικότερα μία.

3. Παρτουζιάρης (21 Μαίου-20 Ιουνίου)
Ισως το καλύτερο ζώδιο του κύκλου. Ο παρτουζιάρης είναι αλλέγκρος, έξυπνος, καταφερτζής, κιμπάρης, έξωκαρδιά, μερακλής και μεζεκλής, χιουμορίστας και τζιμάνι γενικότερα. Οι άντρες παρτουζιάρηδες είναι και γαμώ τα παιδιά, οι γυναίκες δε ακόμα καλύτερες διότι στερούνται ηθικών αναστολών. Φανταστείτε πχ οτι και ο προφήτης (εγώ) και ο μέγας ποντίφηξ Ζάφοντ ανήκουν στον αστερισμό του παρτουζιάρη. Το μόνο πρόβλημα είναι πως άμα μαζευτούν παραπάνω απο 10 παίζει μπλέξιμο και χρειάζεται οργάνωση.

4. Θαλασσινό Τέρας (21 Ιουνίου-20 Ιουλίου)
Και αρχίζουμε τα κακά ζώδια. Αυτο εδώ είναι ένα απάλευτο ζώο με σκληρό τομάρι και λίγο κρέας που μάλιστα μυρίζει περίεργα. Ως επακόλουθο τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι σκληρόπετσα και βρωμάνε οι μασχάλες τους. Αυτό τα κάνει ιδιαζόντως αντικοινωνικά και μια και μπαίνουμε σε φαύλο κύκλο, επειδή δεν τους κάνει κανείς παρέα είναι και κλαψομ.. εκ πεποιθήσεως. Μακριά και από άντρες και απο γυναίκες τέτοιους. Αφήστε που τα θαλασσινά δεν ενδείκνυνται για φαγοπότι καθοτι ειναι πανάκριβα και χαλάνε εύκολα προκαλώντας και γαμώ τις γαστρεντερίτιδες

5. Γατούλης -Πούθθυκατ- (21 Ιουλίου – 20 Αυγούστου)
Βασικά μια και δεν ανήκει σε κανένα εδεσματολόγιο, όχι λόγω του κρέατός του αλλά εξαιτίας της ιδιαίτερης δυσκολίας του κυνηγιού του, δεν είναι συμπαθές ζώδιο. Στη θρησκεία μας προτιμούμε τα ζώα που κάθονται εύκολα και πρόθυμα να σφαγιασθούν ίνα μετατραπούν εις μεζέδας και όχι αυτά που αρνούνται πεισματικώς και παίζει να σου κόψουν και κανα φιλέτο κατά τη διαδικασία. Οι άντρες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι πεισματαραίοι και εγωιστές και οι γυναίκες απάλευτες και για να σου κάτσουν σου βγάζουν το λάδι. Μακριά

6. Αγάμητος (21 Αυγούστου – 20 Σεπτέμβρη)
Μέγα κακομοιροζώδιο. Οι φωτεινοί πατέρες της θρησκείας μας μάλλον απεφάσισαν πως μεταξύ των λαμπρών ζωδίων έπρεπε να βάλουν και λίγη πλέμπα για ισορροπία. Ο αγάμητος έχει όλα τα κακά του κόσμου πάνω του. Γκρινιάρης, στριμμένος, παρεξηγιάρης, τσιφούτης και τα λοιπά. Οι γυναίκες, άστα να παν. Ούτε με κυάλι πιστοί μου. Μακριά. Οι γυναίκες του ζωδίου χαρακτηρίζονται και ως Spider-μουν ειδικά αν έχουν κλείσει τα 21 και ακόμα γιοκ κοκό.

7. Ζυγαριά ακριβείας (21 Σεπτέμβρη – 20 Οκτώβρη)
Ευλογημένο ζώδιο. Πολλαπλές οι χρήσεις και οι συμβολισμοί του. Είναι η ισορροπία στη φύση, η αίσθηση του μέτρου και το σωστό ζύγισμα των σφαγίων. Τα άτομα του ζωδίου έχουν υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και της δικαιοσύνης και είναι οι ιδανικοί μετρ για τσιμπούσια με πολλα άτομα όπου θα φροντίσουν κανείς να μη μείνει παραπονεμένος. Επίσης είναι και οι ιδανικοί διοργανωτές οργίων καθοτι δεν τους ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια. Οι γυναίκες του ζωδίου αποτελούν ιδανικές συζύγους και συντρόφους. Οι άντρες ιδανικούς ψήστες και χασάπηδες.

8. Καβουρογαμόσαυρος ο αμμώδης (21 Οκτώβρη – 20 Νοέμβρη)
Παραδόξως το πιο σεξουαλικό ζώδιο απο όλα. Ο συμβολισμός του είναι ο πλέον συγκεχυμένος και τα ιερά βιβλία διαφωνούν το ένα με το άλλο. Ο προφήτης νομίζει ότι το μυστηριακό αυτό ζώδιο με το περίεργο σύμβολο προέρχεται από τις αρχαίες δοξασίες μιας άγνωστης φυλής της Νοτίου Σουαζιλάνδης η οποία πέραν του Σουβλακέα λάτρευε και κάποιες χθόνιες θεότητες αναπαραγωγής με 37 Ιερά Τσουτσούνια η καθεμιά. Τα αγάλματα χρησίμευαν και ως καλόγεροι για να κρεμάνε τα παλτά τους οι πιστοί. Οι καβουρογαμώσαυροι ειναι καλοί εραστές και πολύ κίνκι. Ο προφήτης έχει καλές σχέσεις με τις πιστές καβουρογαμωσαυρίνες και αυτές με εκείνον.

9. Ο Κυνηγός (21 Νοέμβρη – 20 Δεκέμβρη)
Έτερο ιερό ζώδιο. Ο κυνηγός συμβολίζει την αντρική ρώμη και πυγμή. Το αρχέγονο σύμβολο της φυσικής επιλογής που έκανε εμάς κυνηγούς και τα ζώα τροφή για μας. Ο κυνηγός είναι ο πρωτόλειος ανδρισμός, ο αρχετυπικός άνδρας που φροντίζει να φέρνει κοψίδια στο σπίτι για να του κάτσει η γυναίκα του χωρίς πολλα πολλά. Εκτός του τόξου κουβαλάει και ρόπαλο για τις δύσκολες περιπτώσεις. Οι γυναίκες κυνηγοί από την άλλη τέινουν να μην είναι πολύ λειτουργικές καθότι αντρίζουν περίεργα. Οι περισσότερες είναι λεσβίες καθοτι έχουν μπλέξει τους ρόλους. Αυτό εμάς δε μας ενοχλεί δε, διοτι οι τσόντες με λεσβίες γεμίζουν τα ράφια μας.

10. Κατσίκα (21 Δεκέμβρη – 20 Γενάρη)
Χρήσιμο ζώδιο αλλά πρέπει να σφαχτεί μικρή γιατί αλλιώς το κρέας σκληραίνει και δε μασιέται. Για αυτό αν μπλέξετε με γυναίκα κατσίκα, πάρτε την από μικρή γιατί άμα ξεπεράσει τα 21 δε στρώνει με τίποτα. Οι άντρες κατσίκια τείνουν να είναι μαλακοπίτουρες και να τους τα φοράνε οι γυναίκες τους. Νοστιμότατες στα κάρβουνα, σε κοντοσούβλι (κάτω του έτους και μονο μπούτι), και στον κιμά για κεμπάπ. Και πάλι προειδοποιούμε, σφάχτε τις μικρές ή αμολήστε τις στο βουνό.

11. Οινοχόος (21 Γενάρη – 20 Φλεβάρη)
Η καρδιά της παρέας. Μοιράζει τα ξύδια, φροντίζει το καλό πάγωμα των αλκοολούχων και δίνει το ρυθμό. Ο οινοχόος είναι ο απόγονος του Διονύσου των αρχαίων. Είναι αυτός που φέρνει την παρέα στο τσακίρ κέφι μόνο και με την παρουσία του. Οι άντρες οινοχόοι πίνουν σα νεροχύτες και δεν καταλαβαίνουν μία, γελάνε ειλικρινά και γλεντάνε τη ζωή τους. Οι γυναίκες Οινοχόοι είναι εξίσου συμπαθείς καθοτι ποτε δε θα σας απογοητεύσουν οινοχοικώς και σεξουαλικώς. Μια γυναίκα οινοχόος θα σας φέρει παγωμένη μπύρα, ενα κιλο κοψίδια καλοψημένα και θα σας μαλάξει και τις πατούσες πριν σας κάτσει. Ιδανικές νύφες.

12. Μουρμούρες (21 Φλεβάρη – 20 Mάρτη)
Απαλεψιά. Η μουρμούρα είναι το χειρότερο ψάρι. Οχι πως μας αρέσουν τα ψάρια εν γένει. Μουρμούρα ήταν ο Χίτλερ. Μουρμούρα ήταν ο Αλή Πασάς. Μουρμούρα ήταν και ο πρώτος που άνοιξε κέντρο αδυνατίσματος. Το ίδιο και ο πρώτος που άνοιξε χορτοφαγικό εστιατόριο. Μουρμούρα είναι και ο Σαλατανάς. Απορούμε ως θρησκεία πως γεννιούνται παιδιά τότε. Αλλά αυτό εξηγείται βιολογικά καθοτι για να γεννηθεις Φλεβάρη-Μάρτη πρέπει να έχει παιξει σεξάκι Μάιο-Ιούνιο πράγμα που εννοείται καθοτι τοτε ο κόσμος αρχίζει και έχει τις μεγάλες ορέξεις. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Ισορροπία…πρέπει να υπάρχουν και αυτοί για να έρχεται στα ίσα του ο κόσμος.

Στο επόμενο σέσσιον θα συζητήσουμε και για προβλέψεις. Με το αζημίωτο.

Αναδημοσιεύτηκε απ'το Πολιτισμός Πολίτης

Prophet Estarian

http://souvlakimagnus.blogspot.com/


44 σχόλια:

 1. Ποιο κοιταμε;
  Το ζωδιο ή τον ωροσκοπο;;;

  Γιατι αν δουμε το ζωδιο (στο Νο 11), μια χαρα ειμαστε.
  Αν δουμε τον ωροσκοπο (στο 6), αστα να πανε...


  Καλησπερες!
  :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για μένα λες να είμαι το άγαλμα με τα 37;
  Είμαι καβουρο----- κάπως έτσι. Τώρα έφυγε η σελίδα και δεν το θυμάμαι.
  Πολύ καλό και "κυκλοφορήσιμο"
  Καλό βράδυ απ'τη Ζουαζιλάνδη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. οριστε...οπου και να παω με κυνηγαει μια παρτουζα
  μα στο αστερισμο του παρτουζιαρη με εβαλες? :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. τι εννοεις οτι ειμαι αγαμητη ???

  λιποθυμω !!!!!!!!!!!!!!


  σωστε με

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σαν προβατίνα καλά μέχρι εδώ...
  Αλλά καβουρογαμόσαυρος εεεε όχι
  ένσταση, παρ το πίσω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ♥αντωνης ♥Σ'αυτή την περίπτωση ότι μας συμφέρει!
  Είχε έμπνευση ο Σουβλακέας και τα στόλισε όλα μια χαρά!!

  Καλή σου μέρα:))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ♥ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ♥Εσύ αυτό κράτησες απ'τον καβουρογ-----ρο είπαμε ότι μας συμφέρει κρατάμε!

  Καλή μέρα ασπρίσατε στη Ζουαζιλάνδη??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ♥γνωστος αγνωστος ♥Ε..αφού το'χεις στο αίμα σου που να σε βάλω:))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ♥Skouliki ♥Οχι ...βρέ άλλωστε φαίνεται και απ'΄τα ποστ που ανεβάζεις:))

  Πιθανόν να'χε απωθημένα μ'αυτό το ζώδιο ο συγγραφέας!

  Φιλί θαλασσινό!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ♥ΦΟΥΛΗ ♥Αφού είσαι εντάξει εσύ τι παρεξηγήσαι για τους άλλους??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Εγώ τι να σχολιάσω τώρα που είμαι άθεος;
  Το skouliki πάντως το αδίκησες, αλλά και τους άλλους!
  Μάπα το καρπούζι!
  Πες μας για το κινέζικο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΑΚΟΥ ΠΡΟΒΑΤΙΝΟΙ ΧΕ ΧΕ!!!ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ.
  ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ :))))))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Μα είναι δυνατόν;
  Αυτό με τις πατούσες πως το μάντεψε;

  Ναι είμαι μια γνήσια οινοχόος :))))))))))


  Φιλιά πολλά και καλό ξημέρωμα !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. γουαου!δεν ήξερα οτι ειμαι καλη στο να οργανώνω οργια!
  πάντως ο αδερφος που'ναι κι αυτός ζυγός ψήνει καλά η αλήθεια εινια :)))

  καλημερούδια
  χχχχχχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Άθεος♥Τώρα το "άθεος" που κολλάει με τα ζώδια??
  Δεν έδωσες και το στίγμα σου!
  Σε κινέζικο θα τα δώσεις??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS ♥Ευτυχώς οι "ΠΡΟΒΑΤΙΝΟΙ" μια χαρά είναι γιατί ορισμένα είναι άστα να πάνε!
  Καλό ΣΒΚ να'χεις!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Σταλαγματιά ♥Οινοχόα γνήσια λοιπόν και ιδανική νύφη!!
  Να'σε'χω υπόψιν μου για τους γιούς:))
  Καλό ΣΒΚ με φιλιά θαλασσινά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Και λοιπόν;E allora?♥ Δύο Ζυγοί μέσα στην οικογένεια χαρά στο κουράγιο της μάνας να βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ζυγαριές!!

  Καλό ΣΒΚ με φιλιά θαλασσινά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Άκου πού κολλάει…!
  Μέντιουμ, αστρολόγοι και πιστοί, ιδεαλιστές αμφότεροι!
  Πώς να πιστέψει κανείς τέτοια πράγματα αν είναι άθεος;
  Ήμαρτον… που λέει και ο Λαζόπουλος όταν κάνει την Λαρισαία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Δεν έχω λόγια
  Τς τς τς
  Ξεφτίλα γίναμε και σήμερις
  Χα χα χα χα
  Φιλιά πολλά Ζουζού μου
  Aααα και μια κ πήρα φόρα κ είπα ν αφήσω σχόλιο, ξέχασες πως τα κρινάκια της άμμου τα συναντάμε και στην Κρήτη!Χμ....
  Φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ
  Σμουατς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Xαχα.... πολύ καλό.
  Τώρα αν σου πω τι βρήκα για μενα..άσ' το καλύτερα γιατί είναι γλωσσοδέτης... θα κάνω e-σαρδάμ..

  Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Mια χαρα που ειμαι οινοχοος και οχι αγαμητος π.χ την πηρα,ψεματα δεν μπορω να πω...
  Περιμενω τον αστρολογικο χαρτη που μου εταξες!!!χιχιχι!!!
  καλο βραδυ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Άλλατις και Καβουρογαμόσαυρος αμμώδης η ξανθιά!!!
  ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
  Ταιριάζω στο περίπου!!
  Πολλά φιλιά Λεμεσιανά Ελένη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Νομίζω ότι το έπιασες το θέμα από τη σωστή του πλευρά!

  Καλή σου μέρα και πολλά φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Με αυτά που γράφεις, μπήκες κι εσύ "στο Μάτι της Γαρίδας"!

  http://tomatitisgaridas.blogspot.com/2010/01/3-30-2010.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ♥Άθεος ♥Oh yes!!
  Είπαμε εσύ είσαι υλιστής!
  Και όμως η θρησκεία έχει ανοικτό πόλεμο με την αστρολογία!

  Καλή Κυριακή πιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ♥D.Angel ♥Σσσ!μη δίνεις το στίγμα σου άστους να νομίζουν:))

  Ναι μου το'χαν πει, αν και δεν τα'χω συναντήσει φύονται και στις παραλίες της Κρήτης.

  Καλή Κυριακή με φιλιά θαλασσινά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ♥ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ
  Φάση δεν έχει??

  Καλή Κυριακή με φιλί θαλασσινό!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ♥Iανος♥Εχεις αφήσει στοιχεία δεν αλλάζουν :))
  Πού να΄στο στείλω??
  Να τον κάνω βαρκάκι να περιμένεις κατά την Δραπετσώνα σε νοτιά σε 4-5μέρες θα τον πάρεις:lol:

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ♥NANTIA-BAD RELIGION 7 ♥Εχουμε μια πλειοψηφία στο είδος σας εδώ να σημαίνει κάτι??

  Καλή Κυριακή με φιλιά θαλασσινά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ♥Hellenic Potion ♥Δεν μ'αφησες στοιχεία όμως, κάνω και ένα γκάλοπ ξέρεις!

  Σ'ευχαριστώ για την αναφορά μ'αρέσει το χιούμορ σου!

  Καλή Κυριακή να'χεις!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Καλά αυτά τα ζώδια έχουν πολύ γέλιο...
  χα χα χα χα
  :)))))))
  Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα είμαι καβουρογαμόσαυρος.....
  χα χα χα
  Να είσαι καλά zoyzoy.
  Καλή Κυριακή σου εύχομαι.
  Πολλά βουνίσια φιλιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.:))))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Εγώ ανήκω στο ευλογημένο ζώδιο και στην μία και στην άλλη εκδοχή! χο,χο,χο!!
  Φιλιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Κυνηγός δηλαδη ; Σώθηκα, δεν μ' αρέσει το κυνήγι, οκ το ψάρεμα ναι.
  Τόξο και ρόπαλο ειχα μικρός, παίζαμε πόλεμο με τ' άλλα παιδιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ♥Αστρο - Συμμορίτες♥Τυχερή και στα δύο στο ευλογημένο γλίτωσες την καζούρα!!
  Τώρα εσύ ξέρεις αν είναι καλό τόσος αέρας!

  Φιλιά θαλασσινά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ♥tzonakos♥Σύμφωνα με τον συγγραφέα ο ορισμός του αρσενικού.Ετσι και αλλιώς τη σημερινή εποχή δεν χρειάζεται, το ρόπαλο αντικαταστάθηκε μ'ενα γερό πορτοφόλι.
  Θα το χρειαστείς σήμερα για τα κοψίδια:lol:

  Καλή Τσικνοπέμπτη να'χεις!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Διαφωνώ με αύτό.
  Ειναι προτιμότερο να κερδίζω τον άλλο, παρά να τον κατακτώ ή να τον αγοράζω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Συμφωνώ, αλλά δεν αλλάζει ο δυνατότερος και πλουσιότερος ήταν ο κατακτητής και της γυναίκας από παλιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Χαχα! Αυτή είναι αστρολογία!:)
  Ω ναι! Είμαι totally satisfied ως ζυγίνα:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Καλώς ήρθες! έπεσες και στο ευλογημένο ζώδιο γιατί τ'αλλα άστα να πάνε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Είδα κύμα και νά'μαι!
  Καλώς σας βρήκα!:D

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού έκανες τον κόπο και το διάβασες πες μου και τη γνώμη σου με δικά σου λόγια...
Δε'ν'κακό!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top