Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Αρνούμαι να πληρώσω!!!




Επιστολή Έλληνα φορολογούμενου στο Υπουργείο Οικονομικών:


«Αρνούμαι να πληρώσω!!!» 

Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου.
Οι λόγοι είναι απλοί: Εσείς οι πολιτικοί, αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί σας, είχατε την ευκαιρία, αλλά και την εντολή από τον ελληνικό λαό, να διαχειριστείτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, όσο και των κοινοτικών κονδυλίων από το 1981 και μετά.
Να τα διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο έτσι, ώστε η χώρα να έχει ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές. Στα 30 χρόνια αυτό που καταφέρατε είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για ίδιο όφελος, παραπλάνηση του λαού για δήθεν κοινωνικές παροχές και διόγκωση του δημοσίου τομέα για ψηφοθηρικούς λόγους.
Καταφέρατε μία χώρα, η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν υπερήφανη και δεν υποδουλωνόταν σε ξένους κατακτητές, εσείς με τις πράξεις σας να την ξανά-υποδουλώσετε.
Το σύνταγμα της χώρας μου μιλάει για την ισότητα των Ελλήνων.
Άραγε για ποιά ισότητα μιλάμε;
 Το συνάδελφο σας κύριο Μαντέλη, τον καταδικάσατε σε φυλάκιση με τριετή αναστολή.
Ποινή που αφορούσε δωροδοκία, ψευδή φορολογική δήλωση και τέλος για ζημία, την οποία υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή εγώ, ο Ελληνικός λαός).
 Γιατί δεν του δεσμεύσατε την περιουσία του; Στο πρόσωπο του κυρίου Μαντέλη, αναφέρομαι και σε όλα τα λαμόγια πολιτικούς και μη, που κλέψανε τον ιδρώτα μου.
 Αναρωτιέμαι, εγώ, που δεν θα σας πληρώσω τα 500-1000 ευρώ της εφορίας, τί ποινή θα μου επιβάλλετε, σε σχέση πάντα με την ποινή που επιβάλατε στον κύριο Μαντέλη και στον κάθε κύριο Μαντέλη; Πολύ θα ήθελα να με δικάσει ο δικαστής που δίκασε τον κύριο Μαντέλη και να μου απαγγείλει κατηγορία.
Δεν σας πληρώνω, αφού δεν φορολογείται, δεν εισπράττετε και δεν δεσμεύετε τις περιουσίες αυτών που φοροδιαφεύγουν. Μέχρι σήμερα τα κανάλια αναφέρονται σε 37 δισεκατομμύρια από ανείσπρακτους φόρους, τους οποίους δεν μπορείτε και δεν θέλετε να εισπράξετε.
 Προχθές ο κύριος Ρακιτζής, αναφέρθηκε σε κρατικό υπάλληλο, η οποία υπεξαίρεσε 16 εκατομμύρια ευρώ και της επιβλήθηκε η ποινή της εξάμηνης διακοπής από την εργασία της.
Και για όλα αυτά ζητάτε να πληρώσω εγώ ο μισθωτός; Δεν σας πληρώνω, γιατί αποτύχατε εδώ και 30 χρόνια να φτιάξετε την υγεία, την παιδεία και γενικά όλες εκείνες τις υποδομές που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο κράτος. Δεν σας πληρώνω, γιατί αναλάβατε την διακυβέρνηση με ψέματα και συνεχίζετε να κυβερνάτε με ψέματα. Δεν σας πληρώνω, γιατί δεν έχετε εντολή από τον λαό, να υπογράφετε τέτοιου είδους μνημόνια. Δεν σας πληρώνω, γιατί αρνούμαι να ταΐζω 301 ανθρώπους και την κλίκα τους, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να προδίδουν τα όνειρα του λαού και να ζουν εις βάρος του. Θα πληρώσω την συμμετοχή μου στο κράτος, όταν αυτό αποφασίσει να γίνει δίκαιο και να κατανέμει τα βάρη δίκαια.
Θα πληρώσω, όταν το κράτος θα λειτουργήσει σαν κράτος και όχι σαν κομματική επιχείρηση με τα «δικά τους» παιδιά. Θα πληρώσω, όταν αυτοί που μας κυβερνάνε και οι δημόσιοι λειτουργοί θα λειτουργήσουν για το κοινό συμφέρον και όχι για να φτιάξουν περιουσία.
 Τελειώνοντας, θέλω να σας τονίσω ότι ο πολιτικός σας χρόνος (αναφέρομαι σε όλο το πολιτικό σύστημα) τελείωσε.
Ο Ραγιάς ξύπνησε, από εδώ και στο εξής θα ακούτε και θα νοιώθετε μόνο την οργή του. Υποδουλώσατε τα όνειρα μου και το μέλλον των παιδιών μου. Πιστέψτε με, δεν έχω τίποτα να χάσω...

Στη Σύρα η ανεργία θερίζει οι εργάτες του ΝΕΩΡΙΟΥ πληρώνονται ψίχουλα "έναντι" ενώ οι εφοπλιστές επιδοτούνται για να χτίσουν πλοία στην Κίνα.
Με απύθμενο θράσος ο πρωθυπουργός λέει πως ο στόχος της Κυβέρνησης είναι "να δουλεύει ένας σε κάθε οικογένεια"
Ενώ ο υπουργός Οικονομικών απειλεί πως αν οι εργαζόμενοι δεν δεχθούν την εξαθλίωση  και τα χαράτσια (κεφαλικούς φόρους )θα πάρει άλλα μέτρα.
Πάρε το μέλλον στα χέρια σου!
Σταμάτα να μοιρολογάς και να  βλαστημάς   την τύχη σου,
πάρε μέρος στις λαϊκές συνελεύσεις όλοι έχουμε τα ίδια προβλήματα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ενωμένοι!
Ν'αντιδράσουμε στην ξεφτίλα που μας εξαναγκάζουν!
Διάδωσέ το όπου μπορείς στην οικογένειά σου στην εργασία σου στον όμιλο ή σωματείο που συμμετέχεις.
Σε περιμένουμε στην πλατεία.,,,,

57 σχόλια:

  1. Την λύση θα την δώσει ενωμένος ο Ελληνικός Λαός!
    Εύγε Ζουζου!
    Βάζω στην ανάρτησή σου λινκ στο δικό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε δεν δίνω μια, αλληλεγγύη του κώλου για τους άνεργους, ουστ τα δίνω απευθείας σε έναν άνεργο που και αυτόν τον στραγγίζουν δεν θέλω μεσάζοντες εσάς ρε ΚΑΘΙΚΙΑ.....
    ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ 301

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσχημα τα πράγματα ρε ζουζού !!!

    Πολύυυυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στέκομαι δίπλα σας .....συμφωνώ απόλυτως με οσα έγραψες και συνυπογράφω την επιστολή σου.....
    φτάνει πιά...να πληρώσουν αυτοί που πρέπει ..τέλος κανεις να μην δώσει μία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσα χρόνια έβλεπα τους πάντες και τα πάντα στο δημόσιο να απεργούν και να ζητάνε περισσότερα χρήματα. Σε μια μη παραγωγική χώρα αυτό πάντα σήμαινε δάνειο. Παρόλα αυτά τα ζητούσαμε.

    Για να γίνει οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση πρέπει πρώτα να παραδεχτούμε μερικά πράγματα.

    1ον. Τα λεφτά δεν τα φάγαν οι πολιτικοί. Ναι φάγανε ένα μεγάλο μέρος, αλλά όχι όλα, ούτε καν τα περισσότερα.

    2ον. Η ασυδοσία και η σπατάλη έχει ένα όνομα πολιτικού που κανένας δεν τολμάει να το πει. Ποιος είχε την κλασική αυλή; Ποιος έκανε κοινωνική πολιτική με δανεικά λεφτά;Ποιος έβαλε όλο τον κόσμο στο δημόσιο; Γιατί κανένας δεν το λέει αυτό το όνομα; Περάσαμε καλά στη δεκαετία του ογδόντα;

    3ον Η γενιά που έφερε αυτήν την κατάσταση στη χώρα είναι η λεγομένη γενιά του Πολυτεχνείου. Γιατί δεν τους αποκυρήσει κανείς; Και το χειρότερο απ όλα είναι ότι αυτοί που μας έφεραν σ αυτή την κρίση είναι και αυτοί που σκίζονται και καλά τώρα για το καλό μας. Ας βγουν να απεργήσουν. Τόσα χρόνια στις δουλειές τους είδα καλά ποιοι είναι.

    Ας παραδεχτούμε μερικές αλήθειες να ξέρουμε για ποιους μιλάμε και μετά όλες οι θεωρίες.

    Δεν συμφωνώ με το να μην πληρώσουμε, και δεν είμαι κανένας βολεμένος, παίρνω τα μισά σχεδόν χρήματα απ ότι έπαιρνα το 09.

    Δεν ασχολούμαι με την πολιτική και το ξέρεις καλά. ¨ Έχω πολλούς λόγους να μην ασχολούμαι, και πρώτα και πάνω απ΄ολα το ότι κανείς δεν λέει την αλήθεια. ¨ Όχι οι πολιτικοί, ο κοσμάκης...

    Απλά ήρθε ο λογαριασμός, και θα πληρώσουμε όλοι ,ακόμα και εμείς που δεν "φάγαμε", απλά βλέπαμε τους άλλους να τρώνε. Και πάλι δε εννοώ τους πολιτικούς.

    Συγνώμη που είμαι πνεύμα αντιλογίας και ειδικά σε τέτοιους καιρούς, (που δεν ξέρω πόσο δύσκολα μπορεί να περνάει κανείς, ή ακόμα και εσύ).

    Συμφωνώ με τον Αμερικλάνο.
    Τουλάχιστον ας αρχίσουμε να λέμε αλήθειες και ονόματα.

    Φιλιά και συγγνώμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αρνουμαι!!!

    καλη συνεχεια με φιλια φουρτουνιασμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει λύση
    ...αδιέξοδος..........
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή η ξεφτίλα Ε.Ε.Α έφτασε σήμερα....
    Να τα δώσω ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;
    Αν γουστάρω αλληλεγγύη τον δρόμο τον ξέρω... εκβιαστικά και μη γνωρίζοντας τι θα τα κάνουν οι αγύρτες ΓΙΑΤΙ να τους τα δώσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόσες μέρες μπροστά από τη Βουλή.... είδες εσύ εάν ίδρωσε το αφτί τους;;;;
    Δεν ψήφισα δεν θα ξαναψηφίσω και ας λένε ότι θέλουν. Δεν με εκφράζει κανείς, γιατί κανείς δεν είναι πατριώτης και δεν αγαπά τον λαό που αγωνίζεται να επιβιώσει....
    Να πάνε να πνιγούν όλοι τους!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν ξέρω αν θα βγούμε ποτέ από αυτό το λούκι, το μόνο που σίγουρα ξέρω είναι ότι θα πεινάσουμε φιλενάδα....
    Φιλιά πολλά πολλά!!!! Κουράγιο σε όλους μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπον..Βλεπω...
    Δυστυχως για μενα...
    Και δυστυχως για πολλους απο μας...
    Οτι η γενικη κατασταση..Οδηγει πολλους στην γενικη απαξιωση...
    Δεν ειμαι εγω αυτος που θα σας αλλαξει γνωμη...
    Ουτε θα το ηθελα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχχχχ μεγαλη και καυτη η πατατα που επιασες κουμπαρα!

    Η μονη ευκαιρια που εχει, κατα την γνωμη μου, να κανει κατι ο κοσμακης, εμεις ολοι δηλαδη, ειναι καθε 4 χρονια.

    Αυτη η ευκαιρια παει χαμενη με αποτελεσμα να μην μας υπολογιζει κανεις τους πια. Μια ευκαιρια που ΚΑΙ για μενα παει χαμενη εδω και χρονια!

    Εχω την γνωμη οτι η αποχη δεν ειναι τιμωρια γι' αυτους, αλλα για μας. Τιμωρια ειναι να σε βλεπουν οτι ψωνιζεις, αλλα απο αλλο μαγαζι! Ενα μικρο αγνωστο λαϊκο μαγαζι που κι αυτο ομως δεν εχει την δυναμη να δεσει το ασκι του αιολου.

    Εαν παει και ψηφισει ενας μονο σε ολοκληρη την Ελλαδα οποιοδηποτε κομμα, αυτο θα λαβει στο τελος της μερας ποσοστο 100%! Αυτο γι' αυτους ειναι ισχυρη λαϊκη εντολη και με αυτο θα πορευτουν. Με αυτο θα μας πηδανε.

    Σαν κουτορνιθια ομως καθε 4 χρονια τους δινουμε το μαστιγιο και αυτοι...μας βαρανε. Κι εγω το ιδιο θα εκανα!

    Τωρα τι κανουμε; Ειλικρινα, δεν ξερω αν μπορουμε να κανουμε κατι.

    Σταση πληρωμων δεν θα γινει μονο απο εμας, αλλα και απο το κρατος. Δεν πληρωνω εμεις; Δεν πληρωνει και το κρατος. Στο φιναλε εμεις θα πουμε το ψωμι ψωμακι με το κανονι που θα βαρεσει η ψωροκωσταινα. Δες πισω στην ιστορια και θα πειστεις.

    Τουλαχιστον στην Αργεντινη, ειχανε και 5 μοσχαρια να μασανε μεχρι να περασουν τα δυσκολα, εδω θα μασαει ο ενας τον αλλον, γιατι οι κτηνοτροφοι και οι αγροτες ειχαν πεσει με την μουρη στα τζαμπα λεφτα της Ε.Ε. και οι μπαξεδες εγιναν σκλερες!

    Οι καλπες ειναι κοντα. Σε αλλο μαγαζακι για τα ψωνια μας παιδια...σε αλλο! Μικρο σαν αυτα της γειτονιας.

    Προς το παρον, το χερι στην αδεια τσεπη, υπομονη, κουραγιο, καλο κουμαντο και τις ταυτοτητες στο στομα για να μας γνωριζουν γιατι σε λιγο απο την διαιτα, θα ειμαστε αγνωριστοι!

    Τα παιδάκια σε τι φταινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μα γιατι να μη πληρωσεις...
    λεφτα υπαρχουν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όχι απογοήτευση προ παντός. Ψυχραιμία και κινήσεις έξυπνες και μετρημένες. Μην ξεχνάς ότι εκείνο που θέλουν είναι να δημιουργήσουν πανικό και να σπείρουν τον φόβο, ο οποίος ακολουθείται από ηττοπάθειά.
    ΟΧΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τρόποι να ξεχρεώσουμε το χρέος 500 φορές και βάλε υπάρχουνε. Δείτε από έρευνα που κάνανε πανεπιστημιακοί στη νότια Κρήτη, τι πλούτο έχουμε : http://www.fimes.gr/2010/11/fysiko-aerio-kritis/

    www.promitheasblog.com/2010/11/170.html

    Διαβάστε για τη Μακεδονία :

    http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3590

    Είμαστε μια χώρα που κάθεται πάνω σε χρυσάφι και κλαίει τη μοίρα της γιατί κανένας από τους κυβερνώντες δεν έχει τα αρ..δια να πεί εγώ θα σώσω την Ελλάδα και να αφιερώσει τη ζωή του σ'αυτό. Όταν ο όλος ο κόσμος κυβερνάται από 10 ονοματέους οι οποίοι βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο κάθε Γιωργάκη για να ξεπουλήσει τη χώρα του για να έχουν αυτοί τον έλεγχο. Επόμενος στόχος τους είναι να ξεπουλήσουμε το ηλεκτρικό, το νερό και τις επικοινωνίες μας σε "διεθνής εταιρίες" δικές τους δηλαδή για να μας έχουν για πάντα υποχείρια. Φανταστείτε μια χώρα εξαρτημένη από ηλεκτρικό, νερό και επικοινωνίες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τραγική η κατάσταση...όλο ζητάνε χωρίς να ρωτάνε αν έχουμε...αίσχος...

    Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ♥ Αμερικλάνος
    Εγώ θα'λεγα την λύση μπορούμε να τη βρούμε εμείς φτάνει να θέλουμε όλοι μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ♥ kariatida62
    Ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονται με τ'ονομά τους!

    Θα έρθω να σε διαβάσω με την πρώτη ευκαιρία!

    Ευχαριστώ και φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ♥ ΦΟΥΛΗ
    Μαρή μην αγριεύεις δεν είναι για μένα ..εγώ σαν άνεργη παίρνω τα γκογκόβια του:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ♥ Ελευθερία
    Εσείς οι νέοι θα την πληρώσετε τελικά ούτε δουλειά δεν πρόκειται να βρείτε σ'αυτό το μπάχαλο που προσπαθούν να δημιουργήσουν!

    Φιλιά θαλασσινά κοπέλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ♥ homemade
    Δεν είναι δική μου η επιστολή όμως μ'αντιιπροσωπεύει απόλυτα.
    Μόνο έτσι μπορούμε ν'αντιδράσουμε αν ενωθούμε όλοι μαζί!

    Σ'ευχαριστώ να'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ♥ Nicotine
    Καλά έκανες και απάντησες αυτά που πιστεύεις δεν έχεις λόγο να ζητά συγνώμη ο καθένας καταθέτει την άποψή του σεβαστή και ας είναι αντίθετη.

    Εγώ είμαι αντίθετη μ'ολους τους πολιτικούς και δεν ξεχωρίζω μπλέ και πράσινους κόκκους!
    Τα λεφτά τα'φαγν αυτοί και τα κοματόσκυλά τους χωρίς εξαιρέσεις.
    Βγήκε ο ΓΑΠ ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του κοσμάκη ότι θα αποδώσει δικαιοσύνη για το Βατοπεδιο,τη Ζημενς,τα ομολογα,τις λαμογιες,του Μαγγινα,του Σουφλια.
    Και αντ'αυτού έχωσε τη χώρα στη φτώχεια την ανέχεια και την ανεργία.
    Ζητά απ'τον συνταξιούχο και κάθε αναξιοπαθή να ξηλωθεί για να καλύψει τα χρέη που αυτοί δημιούργησαν.
    Οχι να μην πληρώσει κανείς να πάν να κόψουν το σβέρκο τους να βρουν τα λεφτά που άδειασαν τα ταμεία της χώρα.
    Κοίτα εδώ
    πως σκέφτονται οι τουρίστες που έχουν συνείδηση και αγαπούν περισσότερο τη χώρα μας από πολλούς Ελληναράδες.
    Μήπως πρέπει να δούμε αυτά που συμβαίνουν με διαφορετικό μάτι για κοίτα πιο μακριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξύπνησε ...ο ραγιάς! Επιτέλους! Τέρμα η αποχαύνωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ...Σταμάτα να μοιρολογάς και να βλαστημάς την τύχη σου,
    πάρε μέρος στις λαϊκές συνελεύσεις όλοι έχουμε τα ίδια προβλήματα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ενωμένοι!

    Aν αυτό το καταλάβουμε όλοι τότε θα πάρουμε την τύχη στα χέρια μας και θα τους πετάξουμε από το σβέρκο μας!

    Φοβερή επιστολή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ♥ σ αγαπω
    Ετσι μπράβο κανείς να μην πληρώσει να τα βγάλουν απ'τις τσέπες τους!

    Καλό ΣΒΚ με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ♥ D.Angel
    Αν αντιδράσουμε όλοι μαζί στα χαράτσια κάτι θα γίνει να καταλάβουν ότι δεν μας έχουν υποχείρια τους!

    Θαλασσινά και απο'μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ♥ Γιαγιά Αντιγόνη

    Ετσι Αντιγόνη να κόψουν το λαιμό τους να βρούν τα λεφτά που'φαγαν εδώ και 30χρόνια!

    Ο φτωχός λαός δεν δίνει δραχμή για πάρτη τους!

    Τα θαλασσινά μου φιλιά για καλό ΣΒΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ♥ stavroulazerva
    Στις 2τελευταίες εκλογές την πάτησα και'γω με την αποχή μου νόμιζα ότι τιμωρούσα τα καθίκια!
    Αλλά τελικά έχει δίκιο πιο κάτω ο Κουμπάρος (kaliakouda)βγήκαν αυτοί που δεν ήθελα και'κανα μια τρύπα στο νερό!

    Οτι θα πεινάσουμε είναι σίγουρο ο σκοπός είναι να μην χάσουμε και τα σπίτια μας!

    Καλό ΣΒΚ με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ♥ μαχαιρης
    Μα δεν θέλω να μ'αλλάξεις γνώμη να'σαι μαζί μας θέλω ν'αντιδράσουμε όχι μόνο στα λόγια και στα έργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ♥ kaliakouda
    Κουμπάρε για ποια χρεωκοπία μου μιλάς δηλαδή τώρα ποιά η διαφορά εγώ δεν έχω φράγκα και όλος ο κοσμάκης και'χουν οι τράπεζες!
    Ας βαρέσει. τουλάχιστον τότε δεν θα'χουν και αυτές να με κυνηγούν τι πιο δίκαιο??
    Όσο για τις εκλογές άσε την πάτησα τις 2τελευταίες φορές είχα μουλαρώσει και
    δεν ψήφισα !
    Γιαυτό την επόμενη Κυνηγούς,Κουνοποδιόχτες μέχρι και Μυγοσκοτόστρες ψηφίζω άμα λάχει!

    Την Κυριακή στις 6 να'σαι στην πλατεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ♥ geoaman
    Μη μου πεις ότι θα πληρώσεις με τον φίλο σου:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ♥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
    Με όσα συμβαίνουν γύρω μας μόνο αναίσθητος και τρελός μπορεί να'ναι αισιόδοξος!

    Θα προσπαθήσω πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ♥ Avalon
    Εσύ έγινες σωστό Κρητικάτσι, που έμαθες και τον πλούτο της!
    Λύσεις υπάρχουν σίγουρα για τη σωτηρία μας όμως οι πολιτικοί μας έχουν σχέδιο να βουλιάξουν τη χώρα μας πάση θυσία.

    Τόσα λεφτά γιατί δεν επενδύουν σ'αυτά τα ορυκτά μας πλούτη ν'αναπτυχθεί η χώρα μόνο τη βουλιάζουν και την ξεπουλούν.

    Δεν θέλουν όχι δεν μπορούν.

    Το κακό είναι ότι θα την πληρώσετε εσείς οι νέοι που δεν θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα όνειρά σας τις φιλοδοξίες σας σε μια χώρα άγονη και εχθρική για σας.

    Τα ζεστά μου φιλιά!

    Με βλέπει που και πού ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ♥ Leviathan
    Γιαυτό και'μεις επειδή δεν έχουμε δεν δίνουμε δραγμή τσακιστή!

    Καλά να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ♥ Άθεος
    Καλά φοβερό!
    Αλλά δεν χαμπαρίαζουν με τίποτα αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ♥ bear
    Βασικά να μας ξεπουλήσουν θέλουν και μετά να φεύγουμε λίγοι λίγοι να μείνουν μόνοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ♥ Ευ αγωνίζεσθαι
    Αυτό είναι που φοβούνται όλοι η παγκόσμια πολιτική αφύπνιση που τους χαλάει τα σχέδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ♥ gnostosagnostos
    Εσύ έχεις λεφτά να φάν'και οι κότες:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ♥ marianaonice
    Μόνο με μια μαζική αντίδραση θα πετύχουμε κάτι!


    Χαίρομαι που πέρασες!

    Τα θαλασσινά μου φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Συμφωνώ με το αιτιολογικό, διαφωνώ με το διατακτικό!
    Αν αρνηθούμε όλοι να πληρώσουμε, τότε θα βρεθούμε όλοι σε πολύ χειρότερη θέση, και θα το πληρώσουμε πολύ πιο ακριβά!
    Δυστυχώς, αυτή είναι η πικρή αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ♥Ασκαρδαμυκτί
    Δεν λές και όμως την άλλη την πιο πικρή ότι δεν θα σταματήσουν εκεί.
    Θα ψάξουν να βρουν και άλλους τρόπους να μας πάρουν και άλλα και άλλα ώσπου να μας στεγνώσουν εντελώς.

    Αλλά απ'τις τσέπες και τους μισθούς τους δεν πρόκειται να βγάλουν ούτε 1ευρώ.

    Ας δώσουν όσοι έχουν και θέλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ! ΤΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Aχ Ελλάδα μου Ελλάδα μου!
    Καλησπέρα Ελένη μου,χάθηκα γιατί είμαι σε φάση ψόφιου κοριού με όλα όσα γίνονται!
    Δεν αντέχω πλέον την όλη φάση!Είμαστε στα πάτρια απ' τα μέσα Ιουνίου και νομίζω πως βρίσκομαι σε άλλη χώρα!!
    Στη Ζιμπάμπουε ζουν καλύτερα!!!
    Ανάθεμα σε αυτούς που κατάφεραν να κάνουν ένα περήφανο λαό να παραμιλάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. °º✿
    º° ✿Olá, amiga!
    ✿♥ ° ·. Apesar da situação ser difíci... nunca desanime.
    °º✿
    º° ✿✿♥ ° ·.Boa semana!
    Beijinhos.
    Brasil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πω πω αγρίεψαν τα πράγματα σκέφτηκε ο Τάκης....

    και ετοιμάστηκε να πληρώσει και για όλους αυτούς που δεν πληρώνουν.

    και έχεις και αυτήν την MAGIA DA INES να μας "καταλαβαίνει" και να εύχεται καλή βδομάδα.....
    αντί να στείλει κανένα σακκί καφέ..

    ας είναι, σήκωσε τον καφέ του σε υγεία όλων των αγαναχτισμένων...
    και ας μην ψηφίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. zoyzoy είναι πολύ δυνατή η επιστολή. πραγματικά όλο το νόημα της αγανάκτησης του έλληνα πολίτη ο οποίος πληρώνει όχι για τα λάθη η την αμέλια αλλά για εγκληματα κατά του έλληνα πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ♥ Effie's Sweet Home Designs
    Καλό θα'ναι ν'αντιδράσουμε!
    Που ακούστηκε στο ήδη φορολογούμενο εισόδημα να πληρώνουμε νέο φόρο.
    Αν δεχτούμε και το πληρώσουμε αυτομάτως θα'ρθουν νέα χειρότερα χαράτσια που θα μας επιβάλουν.

    Δεν νομίζω να προχωρήσουν σ'εκλογές μ'αυτό το μπάχαλο που'χουν δημιουργήσει εκτός αν ψάχνουν τρόπο να "ξεφύγουν" απ'την οργή του λαού!

    Καλή εβδομάδα με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ♥ ΝΑΝΤΙΑ
    Τι έκπληξη είναι αυτή!
    Ωραία εποχή βρήκες να γυρίσεις στη Γελάδα που την αρμέγουν όλοι!

    Εύχομαι να'σαι τουλάχιστον ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!

    Να μου φιλήσεις τα μικρά
    με πολλά φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ♥ Magia da Inês

    Muito bom ver aqui e as boas e más!
    Boa semana para você

    frutos do mar com beijos da Grécia♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ♥ takis
    Σοβαρά μιλάς θα καθαρίσεις και για μένα:))

    Είδες όμως μας συμπαραστέκονται από Βραζιλία και οι δικοί μας μας έχουν ......νους!

    Το άλλο
    το καλό τ'ακουσες γιαυτούς που δεν θα πληρώσουν!

    Θα σπάσουν την μούρη τους αν ψάξουν τις καταθέσεις μας:))

    Κάτι ήξερες μου φαίνεται εσύ και βιάστηκες:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ♥ alex
    Δυστυχώς έχουν κάνει το πολίτη ένα άβουλο πλάσμα με όλα αυτά.
    Προτιμά να μοιρολογάει παρά να πάρει το μέλλον στα χέρια του και να δώσει ένα γερό χαστούκι σ'αυτούς και στην Τρόικα.

    Ελπίζω να το καταλάβει και να μην πληρώσει εκείνος το χρέος που δημιούργησαν άλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ που 'κοιτάτε τ'αστρα' μαζί μου. Ήθελα από καιρό να το πω αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. καλώς σε βρήκα
    δεν είμαι οικονομολόγος για να μπορέσω να σου ορίσω και να δικαιολογήσω το αν είναι καλά ή κακά τα μέτρα που έχουν για ληφθεί για την αντιμετώπιση της κρίσης.Αυτό όμως που μπορώ να σου πω ότι επικρατεί ο απόλυτος παραλογισμός και το αμοιβαία απόλυτα χάος
    Σχεδόν τίποτα δε γίνεται πλέον σωστά.Ούτε η απονομή δικαιοσύνης για αυτούς που λήστεψαν κατά επανάληψη το κράτος ούτε η πολιτική για τη μείωση του ελλείμματος.Και στο κάτω κάτω δεν με νοιάζει ποιος έφταιξε ποιος διέλυσε περισσότερο.Μου είναι τουλάχιστον αδιάφορο.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πώς η γενιά μου θα κληρονομήσει ένα κράτος ερείπιο και χωρίς φιλοδοξίες.Με ενδιαφέρει να δω να γίνεται κάτι ουσιαστικό πέρα απτην τσακωμάρα για το ποιος έφταιξε ποιος έκανε ποιος έρανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ♥ Virgo
    Εγώ σ'ευχαριστώ για τις γνώσεις που μεταδίδεις!

    Η αστρολογία είναι λατρεία και όπου βρω άρθρα σχετικά τα ρουφώ:))

    Καλώς ήρθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού έκανες τον κόπο και το διάβασες πες μου και τη γνώμη σου με δικά σου λόγια...
Δε'ν'κακό!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top