Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Κορόιδο !!

Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω το μικρό μπουκάλι νερό 50 λεπτά (τόσο κάνει και το μισό λίτρο βενζίνη) ενώ αγοράζεται 5-7 λεπτά (περίπου 1000% αισχροκέρδεια). Από 50 δραχμές (17 λεπτά) αυξήθηκε στις 170 δραχμές (50 λεπτά) με την αλλαγή του νομίσματος από δραχμή σε ευρώ και δεν πήρα χαμπάρι.Είμαι κορόιδο γιατί. ενώ οι χώροι άθλησης θα έπρεπε να μου παρέχονται δωρεάν από το δήμο, δέχομαι να πληρώνω από 6 έως 12 ευρώ για να παίξω μία ώρα ποδόσφαιρο (από 80 έως 120 ευρώ ανά ώρα) στα περίφημα 5Χ5 όπου δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για προθέρμανση και η κατάσταση του τάπητα είναι κατά κανόνα άθλια. Τουλάχιστον τα 5Χ5 έχουν κάνει πλούσιους και τους φυσιοθεραπευτές καθώς οι μισοί και πλέον πελάτες τους προέρχονται από εκεί (διαστρέμματα, ρήξη χιαστού, κάκωση μηνίσκου κλπ, εξαιτίας της ακαταλληλότητα ς του χλοοτάπητα).


Είμαι κορόιδο γιατί.
δέχομαι να πληρώνω τον καφέ 3 και 4 ευρώ ενώ το κόστος του δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά (αισχροκέρδεια μέχρι και 2000 %). Κόβεται περίπου μία απόδειξη ανά τρεις καφέδες και σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι κακοπληρώνονται και είναι ανασφάλιστοι. Μάλιστα οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι θεωρούν αυτονόητη τη συναίνεσή μας στη μη παροχή αποδείξεων σαν να κερδίζουμε κι εμείς από αυτή την ιστορία.


Είμαι κορόιδο γιατί
. δέχομαι να πληρώνω το ποτό 6, 7, 8 ευρώ και βάλε, όσο περίπου κάνει το μπουκάλι στη χονδρική (1 μπουκάλι = 10-12 ποτά, αισχροκέρδεια από 500 % και πάνω). Και φυσικά πολύ συχνά τα ποτά είναι μπόμπες, σχεδόν ποτέ δεν κόβονται αποδείξεις και σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι κακοπληρώνονται και είναι ανασφάλιστοι. Σε όλη την Ευρώπη η μπύρα κοστίζει 1 με 1,5 ευρώ και το ποτό 3 με 4. Εδώ το σαπουνόνερο που μας πουλάνε για μπύρα κοστίζει 5 με 6 ευρώ και η μπόμπα 7 με 8 (στα 8 ευρώ πωλείται συνήθως η σπέσιαλ μπόμπα). Και τα ενοίκια; Και η προστασία; Τα πρόστιμα; Αν δεν έβγαζε τέτοιο υπερκέρδος δε θα ήταν τόσο ψηλά τα ενοίκια, δε θα έρχονταν οι μπράβοι για προστασία, δε θα τους έριχναν απανωτά πρόστιμα από τους δήμους για να πάρουν κι αυτοί τη μίζα τους. Αλλά εγώ το κορόιδο φταίω που τα πληρώνω...


Είμαι κορόιδο γιατί
. με έχουν πείσει ότι έτσι είναι τα πράγματα και τι να κάνουμε. (Ποιον βολεύει άραγε αυτή η νοοτροπία? ).


Είμαι κορόιδο γιατί.
δικαιούμαι δωρεάν παιδεία αλλά μετά το σχολείο αν δεν πάω στο φροντιστήριο δεν έχω ελπίδα να περάσω στο πανεπιστήμιο. Κοινώς, είμαι όλη την ημέρα στις αίθουσες για να μου διδάξουν αυτά που θα 'πρεπε να μου διδάσκουν σε μισή μέρα. Φυσικά με το αζημίωτο.


Είμαι κορόιδο γιατί.
δέχομαι να πληρώνω διόδια για δρόμους που ευθύνονται για χιλιάδες ατυχήματα και εκατοντάδες νεκρούς.


Είμαι κορόιδο γιατί.
δέχομαι να πληρώνω την ΕΡΤ υποχρεωτικά μέσω της ΔΕΗ. Αυτή η παράνομη εξαναγκαστική πληρωμή μιας προαιρετικής υπηρεσίας θα είχε μια βάση αν τα προγράμματα της ΕΡΤ δεν περιλάμβαναν διαφημίσεις. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα είμαι κορόιδο με κεφαλαία.


Είμαι κορόιδο γιατί.
δέχομαι να πληρώνω τους φόρους μου κανονικά ενώ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ!!!. Μάλιστα μας έχουν πείσει ότι αυτός που φοροδιαφεύγει (δεν κόβει αποδείξεις, δεν πληρώνει φόρους με διάφορα λογιστικά κόλπα, κ.ο.κ.) είναι μάγκας, καθιστώντας μας συνένοχους σε μια πρακτική που ωφελεί μόνο τους πολύ (αλλά πολύ) πλούσιους.


Είμαι κορόιδο γιατί.
δέχομαι να με βομβαρδίζουν με παραπλανητικά γκάλοπ του τύπου: Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον τάδε ή τον τάδε... Δηλαδή αν μας ρωτούσαν "Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Χίτλερ ή τον Μάο;", τα αποτελέσματα θα έδειχναν ότι οι μισοί Έλληνες είναι ναζιστές και οι άλλοι μισοί μαοϊστές.


Είμαι κορόιδο γιατί.
δέχομαι την πλύση εγκεφάλου από διάφορους βαλτούς (όπως Τράγκας, Πρετεντέρης, Χατζηνικολάου και λοιποί πανελίστες) οι οποίοι δήθεν παίρνουν το μέρος του κόσμου αλλά τελικά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπονομεύουν πάντα κάθε συλλογική κίνηση αντίδρασης (οι διαδηλωτές που κλείνουν τους δρόμους και ταλαιπωρούν τον κόσμο, οι σκουπιδιάρηδες που παίζουν με την υγεία μας, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές μας, κ.ο.κ.) και οι οποίοι σε όλα τα σκάνδαλα που γίνονται τόσα χρόνια είναι οι πρώτοι που βγαίνουν και λένε ότι "δε θα βγάλουμε άκρη". Αυτή είναι η δουλειά τους και την κάνουν πολύ καλά και όταν στήνουν φαγοπότια όλοι μαζί και γλεντάνε, μας χλευάζουν και μας αποκαλούν κορόιδα. Και έχουν δίκιο...Είμαι κορόιδο γιατί.
ενώ τόσα χρόνια το πρόβλημα με τα βιβλία του δημοτικού είναι ότι έχουν αντικατασταθεί με κακογραμμένα χαμηλότερου επιπέδου βιβλία, με παραπλανούσαν τόσο καιρό προκαλώντας σάλο με το βιβλίο ιστορίας της έκτης δημοτικού για να συγκαλύψουν την οργανωμένη υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.Είμαι κορόιδο γιατί.
στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου (όπου το σκάνδαλο ήταν ότι ο εκλεκτός του πρωθυπουργού και της γυναίκας του ήταν διεφθαρμένος) με έπεισαν ότι το σκάνδαλο ήταν τι ανωμαλία έκρυβε το περιβόητο DVD.Είμαι κορόιδο γιατί.
στο σκάνδαλο με τις παράνομες απαλλαγές με έπεισαν ότι η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι αυτή που έβαλε την υπόθεση στο αρχείο (για να μην αποκαλυφθούν τα ονόματα των γιων βουλευτών, υπουργών, εφοπλιστών, βιομηχάνων και λοιπών φραγκάτων που με ταρίφα περίπου 20.000 ευρώ εξαγόρασαν τη στρατιωτική τους θητεία). Κι εμείς τα κορόιδα στέλνουμε τα παιδιά μας στα σύνορα να ταλαιπωρούνται και να τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα για να προστατέψουμε τελικά τα συμφέροντα όλων αυτών που πατρίδα τους είναι μόνο το χρήμα.Είμαι κορόιδο γιατί.
με έπεισαν ότι για να γίνει το παιδί μου καλύτερος μαθητής πρέπει να δίνει περισσότερες εξετάσεις στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Φορτώνοντας με άγχος, πίεση και άσκοπη αποστήθιση τους μαθητές εναρμονίζουμε το σχολικό μας σύστημα με αυτό των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας όπου τα παιδιά όταν τελειώνουν το σχολείο δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα. (Στις ΗΠΑ μάλιστα αυξάνεται η τάση να μη στέλνουν οι γονείς τα παιδιά στο σχολείο και να τους κάνουν οι ίδιοι μάθημα στο σπίτι γιατί θεωρούν ότι το επίπεδο στα σχολεία είναι πολύ χαμηλό).Είμαι κορόιδο γιατί.
δίνω εξετάσεις στο Γυμνάσιο για να πάω στο Λύκειο (φροντιστήρια), στο Λύκειο για να περάσω στο Πανεπιστήμιο (εκεί να δεις φροντιστήρια), στο Πανεπιστήμιο για να πάρω πτυχίο (μέχρι πρότινος δωρεάν, με τον νόμο πλαίσιο θα τα σκάμε χοντρά), μετά δίνω εξετάσεις στον ΑΣΕΠ για να διοριστώ (άντε πάλι φροντιστήριο). Κοινώς προσ! παθώ συνέχεια να αποδείξω στους δασκάλους μου κατά πόσον αυτοί είναι καλοί δάσκαλοι.Είμαι κορόιδο γιατί.
με έχουν πείσει ότι οι αιώνιοι φοιτητές επιβαρύνουν τα πανεπιστήμια ενώ στην πραγματικότητα αυτοί χάνουν όλα τους τα προνόμια μετά από περίπου 6 χρόνια φοίτησης (δηλαδή δωρεάν σίτιση, στέγαση, συγγράμματα και πάσο) και δεν είναι παρά ένας αριθμός σε έναν κατάλογο. Στην ουσία θέλουν μελλοντικά να έχουν τη δυνατότητα να αποβάλλουν από τις σχολές φοιτητές που δεν είναι αρκετά υπάκουοι, που αντιδρούν απέναντι σε συμφέροντα, που ανήκουν σε παρατάξεις που δρουν αντίθετα προς τις βλέψεις καθηγητών κλπ, δηλαδή να καταργήσουν το πολιτικό και ιδεολογικό άσυλο των σπουδαστών και το δικαίωμά τους να εκφράζονται και να πολιτεύονται ελεύθερα. Κοινώς θέλουν να καταλύσουν το φοιτητικό κίνημα που στην Ελλάδα και παγκοσμίως φαίνεται να είναι το μοναδικό κίνημα ικανό να ανατρέψει δικτατορικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα.Είμαι κορόιδο γιατί.
οι εθνοπροδότες που με κυβερνούν τόσα χρόνια όχι μόνο υποβαθμίζουν συστηματικά το επίπεδο της παιδείας μου (ξεκινώντας με το νόμο Αρσένη, συνεχίζοντας με τα απαράδεκτα βιβλία του δημοτικού και ολοκληρώνοντας το σχέδιο με την αναθεώρηση του Άρθρου 16) αλλά με έχουν πείσει κιόλας ότι όλα αυτά γίνονται για την αναβάθμιση της παιδείας. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά γίνονται για την υποβάθμιση της παιδείας και τη δημιουργία μιας άβουλης μάζας που ξέρει μόνο να αποστηθίζει και δεν προλαβαίνει να σκεφτεί και κατά συνέπεια να αντιδράσει όταν πλήττονται τα δικαιώματά της. Όλα αυτά γίνονται για την είσοδο των ιδιωτικών συμφερόντων στην παιδεία (αν πέσει το επίπεδο των δημόσιων πανεπιστημίων τότε θα γίνουν ανταγωνιστικά τα ιδιωτικά κολέγια). Και τέλος, όλα αυτά γίνονται για την κατάλυση του φοιτητικού κινήματος (πλήττοντας αιώνιους φοιτητές και άσυλο), του μόνου ικανού να ανατρέψει δικτατορίες όπως αυτή των συνταγματαρχών που καθώς φαίνεται μάλλον δεν έφυγε ποτέ...Είμαι κορόιδο γιατί.
με έχουν πείσει, μέσα από χρόνια προπαγάνδα, ότι ο συνδικαλισμός (δηλαδή το μοναδικό μέσο των εργαζομένων να προστατεύουν και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους) είναι κακό πράγμα και ότι οι συνδικαλιστές (δηλαδή αυτοί που έχουν εκλεγεί από τους συναδέλφους τους για να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους) είναι όλ! οι διεφθαρμένοι και αναξιόπιστοι. Λογικό πάντως να μας παρουσιάζουν έτσι τα πράγματα αφού κανένα αφεντικό δε θέλει να βλέπει ενωμένους τους υπαλλήλους του γιατί αν του ζητήσουν τα αυτονόητα (δηλαδή ασφάλιση, επιδόματα, οκτάωρο, υπερωρίες) δε θα μπορέσει να κτίσει την αυθαίρετη βίλα του ούτε να πάρει το κότερο που έχει βάλει στο μάτι.Είμαι κορόιδο γιατί.
δέχομαι να πληρώνω πανάκριβα το Ίντερνετ τη στιγμή που εδώ και χρόνια σε όλη την Ευρώπη (ακόμη και σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ) το Ίντερνετ είναι δωρεάν για όλους και χρεώνονται μόνο οι συνδέσεις πολύ υψηλών ταχυτήτων.Είμαι κορόιδο γιατί.
με έχουν πείσει ότι υπάρχει συναίνεση του κόσμου για την παρούσα κατάσταση. Κανείς δε μου λέει ότι γίνονται τουλάχιστον τρεις με τέσσερις διαδηλώσεις την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας και όταν γίνονται απεργίες κανείς σχεδόν δεν αναφέρει τις διεκδικήσεις των απεργών παρά μόνο την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει η απεργία. Η αποσιώπηση των διαδηλώσεων και η συγκάλυψη των αιτημάτων των απεργών αποκαλύπτει τον ρόλο ΟΛΩΝ των ΜΜΕ στο πολιτικό παιχνίδι και το μερίδιο της ευθύνης τους για τα προβλήματα του κόσμου σε αυτό τον τόπο.Είμαι κορόιδο γιατί.
δέχομαι αδιαμαρτύρητα να αισχροκερδούν οι βενζινοπώλες και το κράτος εις βάρος μου. Όλο το 2008 που ανέβαινε η τιμή του πετρελαίου παγκοσμίως η Ευρωπαϊκή Ένωση ρύθμιζε το ευρώ ώστε να μην επηρεάζεται από την κρίση και η τιμή του πετρελαίου στα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη παρέμενε σταθερή.. Μόνο στην Ελλάδα αυξανόταν η τιμή του ενώ συνεχίζουμε να πληρώνουμε χρυσάφι το πετρέλαιο ακόμα και τώρα που η τιμή του βαρελιού έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα (κι εμείς εξακολουθούμε να πληρώνουμε τη βενζίνη 1 ευρώ το λίτρο).Είμαι κορόιδο γιατί.
όταν καιγόταν όλη η Ελλάδα από τους συνήθεις θερινούς εμπρησμούς των καταπατητών δασικών εκτάσεων με έπεισαν ότι τις φωτιές τις έβαλαν κάποιοι άρρωστοι πυρομανείς, κάποιος ασύμμετρος εχθρός, μέχρι και οι γνωστοί-άγνωστοι των Εξαρχείων... Ούτε ένα χρόνο μετά γίνεται καταπάτηση των καμένων εκτάσεων τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στην Πάρνηθα από αυτούς που όλοι υποψιαζόμασταν ότι κρύβονται πίσω από τους εμπρησμούς. (Τουριστικές εγκαταστάσεις στην Πελοπόννησο, το εξ αρχής παράνομο καζίνο στην Πάρνηθα επεκτείνεται, βίλες κτίζονται στην Πάρνηθα στη μέση του δάσους). Οι επιτροπές κατοίκων για την προστασία της Πάρνηθας που ανέβηκαν να διανυκτερεύσου ν για να εμποδίσουν τις εργασίες σε εργοτάξια που χτίζουν βίλες σε προστατευμένες περιοχές βρήκαν απέναντί τους κλούβες των ΜΑΤ... Ποιος να 'στειλε άραγε τα ΜΑΤ; Ο άρρωστος πυρομανής, η ασύμμετρη απειλή, ή κάποιος μπαχαλάκιας των Εξαρχείων; Εγώ αν και κορόιδο θα υποθέσω ότι τους έστειλε ο ιδιοκτήτης της βίλας.Είμαι κορόιδο γιατί.
νομίζω ότι αυτοί που μετακινούνται με ελικόπτερα και ιδιωτικά τζετ νοιάζονται για την κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους....Είμαι κορόιδο γιατί.
νομίζω ότι αυτοί που στέλνουν τα δικά τους παιδιά στα ιδιωτικά νοιάζονται για την κατάντια των δημόσιων σχολείων.Είμαι κορόιδο γιατί.
πιστεύω ότι θα τιμωρηθούν οι ένοχοι για τα ολιγοπώλια (καρτέλ) που μαστίζουν την οικονομία μας και πλήττουν κυρίως τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας. Καρτέλ στο γάλα, καρτέλ στη βενζίνη, καρτέλ στα ! φρούτα, καρτέλ παντού. Τα αρχικά πρόστιμα μειώνονται συνήθως, οι τιμές παραμένουν υψηλές, ενώ στην πράξη δεν επιστρέφονται στους καταναλωτές τα χρήματα που έχουν χάσει (π.χ. με μια παρατεταμένη μείωση της τιμής του προϊόντος ώστε να αντισταθμιστού ν οι απώλειες που προκλήθηκαν).


Και ο κατάλογος αυτός μπορεί να συνεχίζεται για πάντα...άστε μωρέ, μήπως είμαι κορόιδο γιατί.Μ0Υ ΑΞΙΖΕΙ?!?

38 σχόλια:

 1. Όχι, δεν σου αξίζει.. Σου αξίζει να το πεις κι αλλού, πως είσαι κορόιδο, σε μας, να δούμε πως είμαστε κι εμείς.. Και με τη σειρά μας, να το πούμε στους άλλους.. Και κάποια στιγμή, όλοι εμείς τα κορόιδα, να κάνουμε επιτέλους ΚΑΤΙ..Και ξέρεις, κοροιδάκι μου, όλοι εμείς τα κορόιδα, μπορούμε να κάνουμε ΠΟΛΛΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σου κορόιδο που τσακίζεις με το λόγο σου.
  Οσο για τη φωτό, ανεπανάληπτη!
  Η υπογράφουσα επίσης κορόιδο, αλλά υπάρχουν περιθώρια αντίστασης και το ξέρουμε.
  Γι αυτό όσο μπορούμε, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΛΗ
  http://syros.webnode.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χείμαρρος είσαι σήμερα ζουζού μου και έχεις απόλυτο δίκιο.
  Ζούμε στην χώρα της κοροιδίας.
  Είμαστε όλοι τα μεγαλύτερα κορόιδα εξαιτίας εκείνων που δεν υπάρχει ζώο στο ζωικό βασίλειο που να τους χαρακτηρίζει , αλλά τώρα θα μου πεις τι φταίνε κι αυτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. έχεις απόλυτο δίκαιο και τα λές πολύ καλά
  δεν πρόκειτε όμως να γίνει τίποτα όσο μας χωρίζουν σε ομάδες πρέπει να ενωθούμε

  καλη σου νύχτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Είμαστε οι χώρα των κορόϊδων...και θα συνεχίσουμε να είμαστε όσο δε μιλάμε...Αν βγάλουμε το φίμωτρο....και ενωθούμε μπορούμε να κάνουμε πολλά...

  Καλό βράδυ

  ΥΓ Σε ευχαριστώ πολύ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πολύ ωραία τα λες!!!
  Είμαι κορόιδο, που κάθομαι και σε διαβάζω να μου βρίζεις την συμπάθια μου(ΤΡΑΓΚΑΣ).
  Τι να κάνουμε αδυναμίες, μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν χιούμορ........ αστειεύομαι.......όπως πάντα....
  Είμαι καρόιδο που κάθε μέρα,πηγαίνω στο blog το UBUNTU και αυτός βούβα!!!!!
  Είμαι κορόιδο, που δεν ξέρω πολλά για το κομπιουτερ , και ακόμα περιμένω να έρθεις να μου δείξεις!!!!
  Είμαι κορόιδο που περιμένω, τον ορθογραφικό έλεγχο να μου διορθώσει τα ορθογραφικά λάθη,
  και καμιά φορά μου φεύγουν μερικά (διαμάντια)
  Τέλος είμαι κορόιδο που δεν κάνω δικό μου
  blog να σας κατατροπώσω όλους!!!!!!
  UBUNTU είσαι κορόιδο, γιατί δεν απάντησες στα σχόλια της Ζουζους, ελπίζω να σε κάλυψα;;;

  ΥΓ Πάρε τώρα αυτό το μεγάαααααααλο σεντόνι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Φιλενάδα είναι όλη η οργή και το γαμώτο συμπτυγμένα σε μια ανάρτηση!
  Εκτός απ' το συγχαρητήρια κτλ μήπως, λέω μήπως πρέπει οργανωμένα μια ταυτόχρονη αναδημοσίευση όλων αυτών, από όλους εμάς χάριν της πανελλήνιας ημέρας του κορόιδου, την ερχόμενη Τρίτη για παράδειγμα...
  Λέω!...
  Μήπως μια μαζικότητα αποδώσει αποτέλεσμα;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εγώ ΦΟΥΛΗ μου είμαι το μεγαλύτερο κορόιδο γιατί με το επάγγελμα που κάνω και βρίσκομαι εκτός Ελλάδος (και εκτός στεριάς δηλ.) τον περισσότερο καιρό, δεν παίρνω "χαμπάρι" τι γίνεται και πρέπει να ενημερωθώ απ' το blog της zoyzoy για να μάθω πόσο μεγάλο κορόιδο είμαι.
  Όσο για το team-ubuntu σταμάτησε γιατί με τα προβλήματα που μας έχουν φορτώσει δυστυχώς ο κόσμος δεν εχει όρεξη ακόμη και για χιούμορ Μείναμε απο αναγνώστες!!!! Και εδώ με πιάσανε κορόιδο!!!!!! Α ρε τι τραβάμε αλλά στο site μου έβαλα και forum για νέους προβληματισμούς......
  Συγχαρητήρια για την ανάρτηση zoyzoy.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ♥AETOS ♥Να κάνουμε κάτι όλοι μαζί γιατί κάνουν άλλοι για μας χωρίς εμάς και αυτό είναι τραγικό!!
  Καλό ΣΒΚ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αστρο - Συμμορίτες♥Δεν αργεί η ώρα που θ'αντισταθούμε όλοι μαζί!!
  Ελπίζω δηλαδή!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Δυστυχώς έτσι μας έχουν,για κορόϊδα.Άς είναι όμως,π'ερασα να σε αποχαιρετίσω μιάς και αφού αποφάσισα να,,,νοικοκυρευτ'ώ,να σταματήσω το bloging για κάμποσο καιρό.Δεν θά με χασετε όμως,θα σας επισκέπτομαι κατα περιόδους.
  Σού εύχομαι κάθε ευτυχία σε σένα και την οικογένειά σου,υγεία και οτι καλύτερο.Να μου χαιρετίσεις και τη Φούλη.
  Keep bloging..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αναστασία ♥Και κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνει αυτή η λίστα κάθε μέρα και νέο σκάνδαλο εμφανίζεται εξοργίζοντας μας περισσότερο με τα "γουρούνι" εγώ θα τα χαρακτηρίσω που μας κυβερνούν.
  Καλό σου βράδυ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Γιάννης Παππάς♥Πράγματι μπορεί όλοι να συμφωνούμε άλλα όταν έρθει η ώρα της κάλπης θα τρωγόμαστε αναμεταξύ μας λες και παίρνουμε μίζες απ'την εκάστοτε κυβέρνηση που αναλαμβάνει ή απολαμβάνουμε αγαθά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ♥ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΟΝΕΙΡΑ ♥Φοβάμαι πως δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά ολοι οι νόμοι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους είναι ποιός πλήρωσε για τις ρεμούλες κανείς, όλοι στον αφρό βγήκαν χωρίς να κατηγορηθούν για τίποτα.
  Καλό ΣΒΚ να'χεις!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ♥ΦΟΥΛΗ ♥Εσύ γενικώς είσαι κορόιδο θα σου εξηγήσω κατ'ιδίαν γιατί θα μας κράξουν όλοι!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ♥"Ένα γελαστό απόγευμα"
  Να την κάνουμε την αναδημοσίευση και να την εμπλουτίσουμε με τα νέα "σκάνδαλα" που εμφανίστηκαν αλλά τι είναι την Τρίτη γιατί με πιάνεις αδιάβαστη???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ♥UBUNTU♥Το νέο site είναι πολύ προχωρημένο και θα'χει σίγουρα την αποδοχή του κόσμου με τα ενδιαφέροντα θέματα που το'χεις εμπλουτίσει!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Τίποτα δεν είναι την Τρίτη!
  Όρισε μια μέρα τυχαία να κάνουμε όλοι μαζί μια αναδημοσίευση. Μόνο έτσι θ' ακουστούμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ευχαριστώ για την διαφήμιση αν έχω επισκέπτες και τα αξιότιμα μέλη του blog σου σίγουρα κάτι θα κάνω. (Βάλε τη γλώσσα μέσα θα πει η ΦΟΥΛΗ αλλά την πρόλαβα!!!!!!!!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ότι είσαι, είσαι! Κι εσύ κι εγώ! Το θέμα είναι πότε θα το πάρουμε χαμπάρι, να αρπάξουμε ένα αραμπαδόξυλο και να στείλουμε τον κάθε κατεργάρη στη θέση του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Πολύ σωστή ανάρτηση και πολύ ακριβείς οι διαπιστώσεις σου! Τα συγχαρητήριά μου για το θέμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ♥NANTIA-BAD RELIGION 7
  Πραγματικά λυπάμαι που θα σε χάσουμε απ'την παρέα μας ελπίζω να μη μας ξεχνάς και να περνάς για κανένα ταξιδάκι!!
  Να είσαι ευτυχισμένη ότι κι αν κάνεις!
  Φιλιά θαλασσινά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ♥"Ένα γελαστό απόγευμα"
  Και όμως, θα βγεί το πόρισμα για τις μίζες στη simens τώρα που έκλεισε και η βουλή θα'χουμε περισσότερους λόγους να το αναδημοσιεύσουμε και όλα τα αδικήματα που παραγράφονται με το κλείσιμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ♥Hellenic Potion ♥ Ευχαριστώ για την επίσκεψη!
  Το αραμπαδόξυλο πρώτη φορά τ'ακούω αλλά θα κάνει δουλειά μου φαίνεται!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Είμαι κορόιδο γιατί. πιστεύω ότι θα τιμωρηθούν οι ένοχοι για τα ολιγοπώλια (καρτέλ) που μαστίζουν την οικονομία μας και πλήττουν κυρίως τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας.
  ειμαστε κοροιδα ανατριχιαστικο αρθρο ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. περα οτι π[αιζεις scorpions το αρθρο ειναι ανατριχιαστικο θα το βαλω να σε καλα Να μας πάρεις μακριά να μας πας σε πέρα μέρη!! Φύσα θάλασσα πλατιά φύσα αγέρι,φύσα αγέρι!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Απίστευτος κατάλογος κοροϊδίας!!
  Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο κορόϊδα είμαστε τελικάαα!!!
  Μπράβο @zoyzoy!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. το θεμα ειναι μεχρι ποτε θα ειμαι το κοροιδο???
  παιδια αν δεν κανουμε τιποτε μαλλον ετσι θα παραμεινω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. χμμμ...κοροϊδο δεν είσαι μια φορά....είσαι όπως όλοι μας εγκλωβισμένοι....δυστυχώς....
  μια φο΄ρα γινομαστε κοροΙδα....στις εκλογες

  νάσαι καλά θα συμφωνήσω σε όλα....μαζί σου
  ένα κοροϊδο....χιχιχι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Aνεμος♥Να το πάρεις όποτε θέλεις!!ΟΙ SCORPIONS είναι αδυναμία!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. marianaonice♥Και να σκεφτείς ότι κάθε μέρα μεγαλώνει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. γνωστος αγνωστος ♥Για ρίξε ιδέες.. γιατί έγώ είπα αποχή απ'τις εκλογές αλλά πάλι εις βάρος μας θα είναι...
  Καλώς μας όρισες!
  Εσύ είσαι αυτός που ακούω σε κάθε διαδήλωση και φασαρία απ΄τα ΜΜΕ???
  -Χαίρομαι για την γνωριμία!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. homemade ♥Πρέπει ν'αντιδράσουμε δεν πάει άλλο!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. "Σε όλη την Ευρώπη η μπύρα κοστίζει 1 με 1,5 ευρώ..."

  Ποιός το λέει αυτό ζουζούνα μου; Κάπου κάνετε λάθος, το λιγώτερο 4 ευρώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Νικόλα σου παραθέτω την απάντηση του MOLEMOY πάνω στην ερώτησή σου

  MOLEMOU είπε... ZOUZOUKA OI BIRA EXEI STO MONAXO 2:40 EOS 3 EURO-STHN EROTISI POU MOU EKANES -

  Νομίζω ότι έχουμε μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα ημερομίσθια που παίρνουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού έκανες τον κόπο και το διάβασες πες μου και τη γνώμη σου με δικά σου λόγια...
Δε'ν'κακό!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top