Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Αποκλεισμός!!

Μαύρα σύννεφα απλώθηκαν στον ουρανό!Αγέρας δυνατός σηκώθηκε και έκανε τη θάλασσα να χτυπά με μανία στα βράχια.Μολυβί το χρώμα της καθρεφτίζει τα συναισθήματά μου.Ο καιρός απόκλεισε τ΄armenaki απ'τις θαλασσινές του εξορμήσεις αλλά και ένα πρόβλημα στο net μ'αναγκάζει να μείνω μακριά σας.

Και'γω πεταλούδα που έπαιρνα απ'τον καθένα σας γνώσεις, εικόνες, συναισθήματα σκέψεις ξαφνικά νοιώθω με κομμένα τα φτερά να σέρνομαι στα τετριμμένα της καθημερινότητας.
Σαν τον γλάρο με κομμένα φτερά που βλέπει τα κύματα και λαχταρά να βουτήξει μέσα τους και να χαθεί στο απέραντο γαλάζιο.

Ευελπιστώ αυτή η "κακοκαιρία" να είναι σύντομη να ξαναγίνει γαλάζια η θάλασσα να βγει ο ήλιος καθαρός και ξάστερος και να πάρει μαζί του την θλίψη και την μελαγχολία που φέρνει ο μπλαβί ουρανός!
Να δυναμώσουν γρήγορα τα φτερά μου και να νιώσω πάλι τη δροσιά και τη χαρά της θάλασσας και να μοιραστώ μαζί σας αυτό το ευχάριστο συναίσθημα.
Ως τότε συγχωρέστε με, μα δεν θα'χω την δυνατότητα να σας επισκέπτομαι και ν'ανταλλάσσομαι απόψεις, ωστόσο θα είστε όλοι εσείς που μου κρατούσατε παρέα τους τελευταίους μήνες , στη σκέψη μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top